۱۴۰۰/۳/۲۶، ۰۲:۰۰ صبح
بچه ها خوب کاری میکنید که به فکر غذا هستید
من یادمه بعد از زایمان حدود دو ماهگی بچه ام یه روز انقدر درگیر بچه بودم که نشد ناهار درست کنم اعصابم بهم ریخته بود از گرسنگی، همسرمم انقدر دیر اومد که هیچ رستورانی دیگه باز نبود حدود ساعتای ۴-۵ که دیگه نمیشه غذا پیدا کرد
کلا دلمم غذای بیرون نمیخواست
یادمه یه کوکوسبزی را ۴۵ دقیقه طول داد تا درستش کرد
اگر غذا تو فریزر داشتم واقعا خیلی بهتر بود.
و
حتما از کمک اطرافیان خودتون استفاده کنید
تعارف نکنید
نگین خودم از پسش برمیام
واقعا قرار نیست با اذیت کردن خودتون که میتونم همه کارها را خودم انجام بدم به هیچ جام یا افتخاری برسید.
پس اگر گفتن غذا میفرستیم یا بیایم کمک حتما قبول کنید
یک مسئله ای هست که اولاش مادر فکر میکنه فقط خودش میتونه کارهای بچه را به خوبی انجام بده، اینم یک تله خطرناکه!
اجازه بدین همسرتون هم در کارهای بچه شریک بشه و مسئولیت پذیر باشه
اونم مثل شما در مسیر یاد گرفتن قرار داره و به اندازه شما حواسش هست
اگر از اول بهش اجازه ندین باعث میشه کلا کناره گیری بکنه و همه کارها بیافته به گردن خودتون
من یادمه بعد از زایمان حدود دو ماهگی بچه ام یه روز انقدر درگیر بچه بودم که نشد ناهار درست کنم اعصابم بهم ریخته بود از گرسنگی، همسرمم انقدر دیر اومد که هیچ رستورانی دیگه باز نبود حدود ساعتای ۴-۵ که دیگه نمیشه غذا پیدا کرد
کلا دلمم غذای بیرون نمیخواست
یادمه یه کوکوسبزی را ۴۵ دقیقه طول داد تا درستش کرد
اگر غذا تو فریزر داشتم واقعا خیلی بهتر بود.
و
حتما از کمک اطرافیان خودتون استفاده کنید
تعارف نکنید
نگین خودم از پسش برمیام
واقعا قرار نیست با اذیت کردن خودتون که میتونم همه کارها را خودم انجام بدم به هیچ جام یا افتخاری برسید.
پس اگر گفتن غذا میفرستیم یا بیایم کمک حتما قبول کنید
یک مسئله ای هست که اولاش مادر فکر میکنه فقط خودش میتونه کارهای بچه را به خوبی انجام بده، اینم یک تله خطرناکه!
اجازه بدین همسرتون هم در کارهای بچه شریک بشه و مسئولیت پذیر باشه
اونم مثل شما در مسیر یاد گرفتن قرار داره و به اندازه شما حواسش هست
اگر از اول بهش اجازه ندین باعث میشه کلا کناره گیری بکنه و همه کارها بیافته به گردن خودتون