آره تو ایران یه جور رسمه حالا اینجا برعکس، ختنه کنی بچه رو جلوی ایرانیهای ساکن اینجا باید سکوت کنی و هی می خوان بهت عذاب وجدان بدن و بگن عقب مونده ای. نونا روانشناس به من گفت بین ۲-۳ سال خوبه از پستونک گرفتن و بعد از گرفتن بچه از شیر. من دخترم تا دو سال و دو ماه پستونک خورد و برای دندون و حرف زدنشم مشکلی ایجاد نکرد. البته مهدی که می رفت از دو سالگی باید صبحها خودشون پستونکشونو میذاشتن تو سبدشونو ظهر رفتنی بر می داشتن. روانشناس به من گفت بین هر تغییری ۲-۳ ماهی فاصله بدم و من ۲۳ ماهگی از شیر گرفتمش و از پستونک ۲۶ ماهگی و از پوشک ۲.۵ سالگی.
هلیا کم کم باید براش قصه بگی و آماده اش کنی و زمان پستونک خوردنشو کم کنی. تو مایه های همون از شیر گرفتنه. من کم کم هی پستونکشم خرابتر کردم چون دخترم آخریها فقط یه پستونک داشت و اونو می گرفت. امیدوارم بتونم پسرمو پستونکی کنم و من خیلی راضی بودم از پستونک و تو مراحل مختلف خیلی به دادم رسید و به بچه آرامش میده. مامانم دخترمو پستونکی کرد ولی این دفعه بهش ویزا ندادن.
هلیا کم کم باید براش قصه بگی و آماده اش کنی و زمان پستونک خوردنشو کم کنی. تو مایه های همون از شیر گرفتنه. من کم کم هی پستونکشم خرابتر کردم چون دخترم آخریها فقط یه پستونک داشت و اونو می گرفت. امیدوارم بتونم پسرمو پستونکی کنم و من خیلی راضی بودم از پستونک و تو مراحل مختلف خیلی به دادم رسید و به بچه آرامش میده. مامانم دخترمو پستونکی کرد ولی این دفعه بهش ویزا ندادن.