۱۴۰۱/۸/۳۰، ۰۵:۱۲ عصر
سلین کاملا باهات هم عقیده ام، لوبیا پلو واسه شام که ناهارش خورش بوده مناسب نیست، بقیه منو اوکیه...فقط من جای مری باشم دلمه و یا بورکمو از چند روز قبل اماده میکنم میپیچم میذارم فریزر روز موعود درمیارم سس اماده میکنم و میذارم جا بیفته...
ولی من چهارتا ک*ت*ل*ت واسه دونفر سرخ میکنم جونم درمیاد چطور واسه مهمون میشه اینهمه پای گاز وایساد...
پیشنهاد من واسه ناهار انواع خورش ها ( همه چیش اماده باشه ها نه که مثلا همون روز بشینی بادمجون سرخ کنی) و واسه شام ها هم: اولویه، دلمه و بورک از قبل اماده شده، کباب تابه ای، مرغ سوخاری و سبزیجات( همه توی فر)، کشک بادمجون( بادمجونت اماده باش) و سوپ هست
لازانیا هم غذای سختیه ولی میتونی از روز قبل اماده کنی و روز مهمونی فقط بذاری تو فر ( پیشنهاد میکنم اولین شامت باشه همونطور که گذاشتی و اینکه ورقه هاشو رول کن موقع سرو هم شکیل تره هم راحت تر برداشته میشه)
ولی من چهارتا ک*ت*ل*ت واسه دونفر سرخ میکنم جونم درمیاد چطور واسه مهمون میشه اینهمه پای گاز وایساد...
پیشنهاد من واسه ناهار انواع خورش ها ( همه چیش اماده باشه ها نه که مثلا همون روز بشینی بادمجون سرخ کنی) و واسه شام ها هم: اولویه، دلمه و بورک از قبل اماده شده، کباب تابه ای، مرغ سوخاری و سبزیجات( همه توی فر)، کشک بادمجون( بادمجونت اماده باش) و سوپ هست
لازانیا هم غذای سختیه ولی میتونی از روز قبل اماده کنی و روز مهمونی فقط بذاری تو فر ( پیشنهاد میکنم اولین شامت باشه همونطور که گذاشتی و اینکه ورقه هاشو رول کن موقع سرو هم شکیل تره هم راحت تر برداشته میشه)