صنوبر جان من یکسال قبل اقدام قندم ۹۵ بود ( همیشه هم آزمایشگاه مرکزی میدم که بتونم مقایسه کنم) به دوستم نشون دادم گفت برای اقدام حتما بیارش زیر ۹۰. یک سال لب به شیرینی نزدم ( عاشق شیرینی ترم) سه ماه قبل اقدام ۷۵ اینا بودم تا هفته ۲۸ هم همیشه ۸۰ ۸۵ بودم اما اخرا تو نوعروس برای وزن گیری پرسیدم بچه ها گفتند موز و بستنی خوبه راستم میگفتن اما خب من حواسم به قند نبود هفته ای سه تا موز دو تا بستنی خوردم یهو قندم زد ۹۰ شد دکترم گفت خیلی بالاست کی بهت کفته بستنی بخوری تو بارداری هفته ای موزم خذف کن ( در صورتی که رنج آزمایشگاه ۱۰۰ یا ۱۱۰ بود اگه اشتباه نکنم ازین آزمایشات روزانه قند ۴ نوبته و پنج یا شش نوبته یادم نیست سه سری دادم بعد غذا قندم بازم به دید عادی زیاد بالا نبود مثلا نیشد ۱۲۰ اما دکترم که خب استاده تو این حوزه گفت خوب نیست
رژیم بگیر خودم فکر میکردم بابا چه سختگیره ۹۰ که خوبه یا قند بعد ناهار ۱۲۰ که خوبه
رژیم گرفتم دیگه قند بعد غذامم اوردم زیر ۱۰۰ فکر کنم شایدم کمتر اما باز چون هفته ۳۴ رو ۹۰ یا ۹۵ اومد دیگه متفورمین داد کلا دکترم به شدت رو قند حساس بود خدا عمرش بده
رژیم بگیر خودم فکر میکردم بابا چه سختگیره ۹۰ که خوبه یا قند بعد ناهار ۱۲۰ که خوبه
رژیم گرفتم دیگه قند بعد غذامم اوردم زیر ۱۰۰ فکر کنم شایدم کمتر اما باز چون هفته ۳۴ رو ۹۰ یا ۹۵ اومد دیگه متفورمین داد کلا دکترم به شدت رو قند حساس بود خدا عمرش بده