نونا جون این قطره ای که میدم خودش یه حالتی داره مثل قطره چشم .نمیشه مستقیم بدم به نی نی از اون طرف هم درش باز نمیشه که با قطره چکون از خود ظرفش بکشم.مجبورم اول بریزم قطره ها رو توی قاشق بعد بکشم.
راستی بچه ها منم واسه دادن قطره ها و کلا داروهای دخترم مشکل داشتم همش رو میریخت بیرون.حالا دو روزه یه روش رو امتحان میکنم یه کم یه جوریه ولی خوب جواب داده میگم در نهایت به نفعش هست.
اول که میریزم رو زبونش دو طرف لپش رو جمع میکنم انگار که بخواد مثل لب ماهی بشه بعد اروم فوت میکنم رو پیشونیش سریع دارو رو قورت میده. دیگه فعلا از بیرون ریختن خبری نیست. البته میدونم فوت کردن درست نیست ولی انگار چاره ای نیست .
اگر حال روحیت خوب باشه همون دو هفته یا ۱۰ روز کافیه.البته خیلی خوبه یکی پیشت باشه اگر که همراه و همدل هست نه اینکه رو مخت باشه .ولی اگر نبود هم بعد دو هفته خودت میتونی کارات رو بکنی .سخته ولی شدنیه. اما اگر حالتهای افسردگی داشتی سعی کن حتما کمک بگیری .
راستی بچه ها منم واسه دادن قطره ها و کلا داروهای دخترم مشکل داشتم همش رو میریخت بیرون.حالا دو روزه یه روش رو امتحان میکنم یه کم یه جوریه ولی خوب جواب داده میگم در نهایت به نفعش هست.
اول که میریزم رو زبونش دو طرف لپش رو جمع میکنم انگار که بخواد مثل لب ماهی بشه بعد اروم فوت میکنم رو پیشونیش سریع دارو رو قورت میده. دیگه فعلا از بیرون ریختن خبری نیست. البته میدونم فوت کردن درست نیست ولی انگار چاره ای نیست .
(۱۴۰۰/۶/۲۲، ۰۲:۰۸ عصر)Bonsay نوشته است: بچه ها شماها الان دیگه خودتون تنهایید و کسی نیست پیشتون برای نگهداری و کمک؟بنسای جون من تا دو هفته مامانم بود بعدش روزا یه سری میزد غذا برام درست میکرد.بعد اون من حالم بد شد ،حالتهای شدید افسردگی گرفته بودم بعد یک هفته دوباره برگشت و شبانه روز الان پیشمه. حالا از این هفته میخوام دوباره ساعتهای حضورش رو کم کنم .
چند روز در بدترین حالت مامانا پیشتون بودن برای کمک و بعد رفتنشون دیگه اوکی بودین؟
بعد کاش اوایلش ادم بتونه تنها باشه تا از روش کمکی برای افزایش شیر استفاده کنه
من همش تصورم اینه که خونه پر از آدمه و نمیشه
اگر حال روحیت خوب باشه همون دو هفته یا ۱۰ روز کافیه.البته خیلی خوبه یکی پیشت باشه اگر که همراه و همدل هست نه اینکه رو مخت باشه .ولی اگر نبود هم بعد دو هفته خودت میتونی کارات رو بکنی .سخته ولی شدنیه. اما اگر حالتهای افسردگی داشتی سعی کن حتما کمک بگیری .