آره دیگه لی لی جان؛باید کم کم باور کنم که زایمانم نزدیکه و ساک رو ببندم...
در مورد لباس بچه هم که خب طبیعتاً وقتی یه بار شسته بشه مثل زمانی که کاملاً نو هست،نیست.اما خب چاره ای نیست دیگه
سلامتی بچه هامون مهم تره.
آتلیه هم ما تا همین یکی دو هفته پیش هی دو دل بودیم که بریم یا نه؛اما راستش به خاطر شرایط کرونا ترسیدیم.چون به هر حال غیر از آتلیه،آرایشگاه هم باید میرفتم و ترجیح دادیم ریسک نکنیم.حالا دیگه خودمون توی اتاق پسرمون چند تا عکس یادگاری میندازیم
حالا شنبه حتماً ازش میپرسم
در مورد لباس بچه هم که خب طبیعتاً وقتی یه بار شسته بشه مثل زمانی که کاملاً نو هست،نیست.اما خب چاره ای نیست دیگه
سلامتی بچه هامون مهم تره.
آتلیه هم ما تا همین یکی دو هفته پیش هی دو دل بودیم که بریم یا نه؛اما راستش به خاطر شرایط کرونا ترسیدیم.چون به هر حال غیر از آتلیه،آرایشگاه هم باید میرفتم و ترجیح دادیم ریسک نکنیم.حالا دیگه خودمون توی اتاق پسرمون چند تا عکس یادگاری میندازیم
(۱۴۰۰/۶/۲۲، ۰۳:۲۶ عصر)Bonsay نوشته است: صحرا جان تا جایی که من میدونم اصرارشون برای بی حسی بجای بیهوشی بخاطر اهمیت ارتباط پوستی و حرف زدن اولیه مادر با نوزادهنمیدونم والا؛من یه بار دیدم دکترم توی پیجش نوشته بود توی شرایط کرونا توصیه و ترجیحمون بی حسی هست؛اما خب دلیلشو یا ننوشته بود،یا اینکه من یادم نیست...
فکر نکنم به کرونا ربط داشته باشه
حالا شنبه حتماً ازش میپرسم