۱۴۰۱/۹/۷، ۰۷:۴۰ عصر
ببین من به چشمم قشنگ دیدم یه جیزی رو ندم دستش یا قایم کنم یا بردارم از جلوش حهی دنبالشه
اما اگه بدم دستش چند دقیقه بعد (این خصیصشه کلا در مورد همه جی، از اسباب بازی تا هرجیزی که فکر کنی حتی خوردنیها) میندازه و میرهاز اشپزخونه فقط درای پیرکس قابلمه ها و ظروف شکستنی و چاقو ندادم تا حالا هرجی فکر کنی دادم دستش
ما راستش چند وقت پیش گفتیم عید امسال همه جیزو برمیگردونیم به حالت اولش دیگه به امید خدا 20 ماهش شده
اگرم باز براش مناسب نبود دیگه وقتشه که یاد بگیره دیگه
اما من میگم کم کم مثلا از الانا هی یه چیزو درست کنیم عادی بشه براش
من عمم میگفت منو داداشم حتی به گلدونای کنار سالن هم دست نمیزدیم
میگفت اصلا دست به هیچی نمیزدیم
م ش هم میگه همسرم هم همینطور بوده و فیلمای خونوادگی قدیمیشونو میبینیم مثلا همسرم 1سالشه یا خ ش 1 ساله هنسرم 3 ساله همه جی سرجاشه از گلدونو ظرف و ظروف روی میزو خونه پله دارو همه چی
اما اگه بدم دستش چند دقیقه بعد (این خصیصشه کلا در مورد همه جی، از اسباب بازی تا هرجیزی که فکر کنی حتی خوردنیها) میندازه و میرهاز اشپزخونه فقط درای پیرکس قابلمه ها و ظروف شکستنی و چاقو ندادم تا حالا هرجی فکر کنی دادم دستش
ما راستش چند وقت پیش گفتیم عید امسال همه جیزو برمیگردونیم به حالت اولش دیگه به امید خدا 20 ماهش شده
اگرم باز براش مناسب نبود دیگه وقتشه که یاد بگیره دیگه
اما من میگم کم کم مثلا از الانا هی یه چیزو درست کنیم عادی بشه براش
من عمم میگفت منو داداشم حتی به گلدونای کنار سالن هم دست نمیزدیم
میگفت اصلا دست به هیچی نمیزدیم
م ش هم میگه همسرم هم همینطور بوده و فیلمای خونوادگی قدیمیشونو میبینیم مثلا همسرم 1سالشه یا خ ش 1 ساله هنسرم 3 ساله همه جی سرجاشه از گلدونو ظرف و ظروف روی میزو خونه پله دارو همه چی