(۱۴۰۰/۶/۲۲، ۱۱:۰۸ عصر)(کژال) نوشته است:کژال جان ببخش عزیزم مزاحمت میشم چون بیمارستانامون یکیه میشه بگی دقیق چیا توی کیف بود اخه شنیدم خیلی چیزاشو حذف کردن جدیدا
دوستان اگر بیمارستان خصوصی زایمان میکنید واقعا به ساک جمع کردن نیاز ندارید. به خودتون استرس ندید
من که با کارت ملی فقط رفتم بیمارستان
اما هیچی لازم نشد. همه چی خود بیمارستان داد. فقط مایعات شیرین برای بعد بی حسی لازمه که به من گفتن نسکافه و آب کمپوت سیب. که شوهرم از بوفه بیمارستان خرید.
دیگه چیزی لازم نشد. لباس و پوشک و زیرانداز و شورت سرجی فیکس و شکم بند و..... همه چی بیمارستان داشت.
من چیا بردارم چیا برندارم بغیر از اینا که گفتی
(۱۴۰۰/۶/۲۲، ۱۱:۵۳ عصر)Elhamgoli نوشته است: سلام مامانابه سلامتی انشاالله قدمش پر برکت باشه
من صبح سزارین شدم خداروشکر خوبیم هردو
انشاله همتون ب سلامتی زایمان کنین
دخمل هم خوبه فقط دکنر گفت ک مستعد زرد شدن بنظر میاد امیدوارم اشتباه کرده یاشه یا خفیف باشه
راستی لی لی جان منم 17 روز پیش واکسن زدم سینوفازم
دوز بعدی هم 3 مهره
اصلا نگفتن 42 روز باید بگذره
3ام انشاله دوز دوم میزنم
عوارضی هم اصلا نداشتم
انشاالله که زردی هم نداره
(۱۴۰۰/۶/۲۲، ۱۰:۲۰ عصر)nona نوشته است: ببینکلا پرسیدم هر واکسنی که میزنید با واکسنکرونا یا واکسن دیگه بهتره دو هفته فاصله داشته باشهنونا جان انفولانزا واکسنش معمولا تو ایران یکم دیرتر میاد پارسال مهر بود اومد فکر کنم منم احتمالا بزنمش
هپاتیت، کزاز ، آنفولانزا هرچی
اشکال نداره صنوبر جان اما چون بهترین زمان تزریق آنفولانزا اواسط شهریور یا اوایل مهره برای همین صبر کردم که گویا خبری نیست. چون به محض ورود اولین ویروس آنفولانزا به بدن دیگه تزریقش تاثیری نداره. امیدوار بودم بشه شهریور اول مهر انفولانزا روزد که گویا نمیشه