۱۴۰۱/۹/۱۰، ۱۰:۱۴ عصر
بچه ها نن مرغی که توش درست میکنم خشک نمیشه چون خیلی تایم زیاد نمیذارم توش اما مغز پخت میشه
مثلا من سینه رو برش اریب میزنم در حد عرض 3، 4 سانت10دقیقه و 200 درجه اول 10 دقیقه و 160 درجه برای پختن مغزش
اصلا 1قطره ام روغن نمیزنم
برای مثلا زرشک پلو اینا هم اول این تو سرخ میکنم اما 1ربع 200 درجه بعد میذارم توی سس ربی یا هرسسی که درست کردم عااالی میشه
مثلا من سینه رو برش اریب میزنم در حد عرض 3، 4 سانت10دقیقه و 200 درجه اول 10 دقیقه و 160 درجه برای پختن مغزش
اصلا 1قطره ام روغن نمیزنم
برای مثلا زرشک پلو اینا هم اول این تو سرخ میکنم اما 1ربع 200 درجه بعد میذارم توی سس ربی یا هرسسی که درست کردم عااالی میشه

