سلام سادات جان، برای لکه بینی بهتر بری پیش دکترت دوباره چک کنه و از خودش بپرس تا کی باید شیاف بذاری. معمولا لکه بینی داشته باشی می فرستن سونو حتما که ببینن دلیلش چیه. من خودم تو بارداریم یه شب خونریزی داشتم و بعدش هماتوم تشکیل شد و شیاف میذاشتم مرتب و اوایل هر دو هفته می رفتم سونو و چکاپ که هماتوم و رشد بچه چک بشه. تا ۳-۴ هفته بعد اون خونریزیم با وجود گذاشتن شیاف لک بینی داشتم که معمولا عذر می خوام رنگ تیره ای داره و در واقع هماتوم تخلیه میشه و معمولا صبحها بعد شیاف لک بینی داشتم و قبل ظهر قطع می شد و دوباره روز بعدش این طور بود. برای مورد من که لکه بینیمم قطع شد و حتی هماتومم کامل از بین رفت بهم گفتن شیافو ادامه بدم و تازه در حال کم کردنشم که قطعش کنم. به هر حال یه هورمون و بدون دستور دکتر نباید استفاده یا قطع بشه. برای سرم، به دکتری که رفتی حتما گفتی که بارداری و هم اینکه قند بالاست نه؟ اگه گفتی دیگه دکتر طبق شرایطت تجویز کرده. ان شاالله که زودی هم لکه بینیت قطع بشه و هم قندت کنترل بشه.
نسیمه، من تو بارداری نه ولی همین جوری تا حالا شده این جوری بشم و از خشکی پوسته معمولا. می خوای ویتامین آ د بزن بهشو مواظب باش زبون اینا نزنی بهش. منم چربش یادمه کردم و زود خوب شد.
نسیمه جان، من ۳۵ هفته تمومم و تو هفته ۳۶ هستم.
نسیمه، من تو بارداری نه ولی همین جوری تا حالا شده این جوری بشم و از خشکی پوسته معمولا. می خوای ویتامین آ د بزن بهشو مواظب باش زبون اینا نزنی بهش. منم چربش یادمه کردم و زود خوب شد.
نسیمه جان، من ۳۵ هفته تمومم و تو هفته ۳۶ هستم.