آرزو جون ان شاالله که بارداری خیلی خوب و راحتی خواهی داشت و کوچولوتم سلامت میاد بغلت. به قول بچه ها دلیل اصلی وراثته احتمالا. البته حتی تو یه نفر هم یه بارداری با بارداری دیگه ممکنه کلی فرق کنه. مثلا من، همون یه خونریزی خب باعث شد خیلی چیزها تو بارداری دومم فرق کنه. به هر حال فعالیتم محدود شد، عضلاتم ضعیفتر شد در نتیجه و اضافه وزنم خصوصا تو سه ماه سوم بیشتر شد که دوباره همینم فعالیتمو باز محدود کرده و باعث شده گاهی پا و دستهام ورم کنه که سر دخترم این مساله خیلی کمتر بود. اینم بگم که مامانم چهار تا بچه داره و دو تا هم خواهرزاده دارم نه اونا و من تو بارداری اولم، یه نقطه لکم ندیدیم ولی سر این دومی این جوری شد و سر اینم من چکاپ و بررسی کامل انجام داده بودم قبل بارداریم و تنها فرقم با بارداری اولم این بود که ۵.۵ سالی سنم بیشتر بوده. خلاصه اینکه لزوما حتی تو یه فردم بارداری می تونه متفاوت باشه و ان شاالله که این دفعه بارداریت همه چی عالی پیش میره. بعدم تو فقط سه ماهه اولو تجربه کردی آرزو جون و سه ماهه اول میشه گفت بدترین قسمت بارداری، معمولا ویارها و لکه بینیها و اکثر استرسها تو این قسمت بارداریه.
بعد هم به قول نونا یه دونه سقط برای خیلیها می تونه پیش بیاد بدون دلیل خاص. من خودم تو انجمن نوزاد، گروههای واتس اپ یا یه دوست آلمانیم و خلاصه افراد کمیو ندیدم که یه بار اول سقط داشتن و بعدش راحت بچه های سالمی آوردن و دیگه عملا به اون خاطره سقطشون فکر نمی کنن.
بعد هم به قول نونا یه دونه سقط برای خیلیها می تونه پیش بیاد بدون دلیل خاص. من خودم تو انجمن نوزاد، گروههای واتس اپ یا یه دوست آلمانیم و خلاصه افراد کمیو ندیدم که یه بار اول سقط داشتن و بعدش راحت بچه های سالمی آوردن و دیگه عملا به اون خاطره سقطشون فکر نمی کنن.