رخشید حالا که نی نی داری، شاید ویارت بذاره امتحان کنی، ولی اگه باردار نبودی می گفتم شروع کن که بخوری
چون همه شون برای بچه مفیده و بچه خیلی از الگوهای غذاییش رو از والدین بخصوص مادر می گیره... من بهم ثابت شده.... الان پسرم هر چی که بشه، اول کامل یه تحلیل از صورت و اکت های من می کنه تا ببینه او هم چه عکس العملی نشون بده
غذا هم همینطور.. وقتی هی تعریف می کنم، او هم هی آویزون میشه که منم می خوام و اینا... یا مثلا هر کاری که حواسش باشه و انجام بدم، او هم بصورت آیینه ای انجام میده، از تعریف کردن از برفی که اومده، تا گیلی گیلی کردنش 
حالا اگه پاچه یا زبون گوساله می خوری، همونم خوبه، نگران نباش زیاد، بلدرچین هم برای پسرت درست کن ولی خب خودت نخور، فقط توی غذاش بریز... اما بوقلمون رو سعی کن وارد غذاهاتون کنی، شده با چیکن استراگانف... اگه خوب بوش رو بگیری، به نظرم عالیه، بخصوص رونش

حالا اگه پاچه یا زبون گوساله می خوری، همونم خوبه، نگران نباش زیاد، بلدرچین هم برای پسرت درست کن ولی خب خودت نخور، فقط توی غذاش بریز... اما بوقلمون رو سعی کن وارد غذاهاتون کنی، شده با چیکن استراگانف... اگه خوب بوش رو بگیری، به نظرم عالیه، بخصوص رونش
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم