۱۴۰۱/۹/۱۵، ۰۱:۱۷ صبح
من بلغور گندم چند بار میشورم و چند ساعت خیس میکنم
گوشت گوسفندی با یه پیاز کوچک و یه تکه بزرگ چوب دارچین میذارم بپزه
آب رو جوش میارم بلغور رو بهش اضافه میکنم با شعله کم بپزه معمولا دو ساعته کاملا پخته
وقتی گوشت کامل پخت در میارم ریش ریش خیییلی نازک میکنم نصف میریزم تو گندما با گوشت کوب برقی خوووب میکس میکنم بعد نصف دیگه گوشتارو اضافه میکنم و میذارم نیم ساعت چهل دقیقه جا بیوفته ( آب گوشت رو هم بهش اضافه میکنم ) زیاد هم میزنم که ته نگیره ، یه کم نمک و یه کره ۵۰ گرمی هم میندازم توش
وقتی کامل جا افتاد میکشم تو ظرف ، کره رو حرارت میذارم داغ بشه توش پودر دارچین میریزم و میریزم رو حلیم
ما با شکر میخوریم واسه پسرم شیره خرما میریزم
گوشت گوسفندی با یه پیاز کوچک و یه تکه بزرگ چوب دارچین میذارم بپزه
آب رو جوش میارم بلغور رو بهش اضافه میکنم با شعله کم بپزه معمولا دو ساعته کاملا پخته
وقتی گوشت کامل پخت در میارم ریش ریش خیییلی نازک میکنم نصف میریزم تو گندما با گوشت کوب برقی خوووب میکس میکنم بعد نصف دیگه گوشتارو اضافه میکنم و میذارم نیم ساعت چهل دقیقه جا بیوفته ( آب گوشت رو هم بهش اضافه میکنم ) زیاد هم میزنم که ته نگیره ، یه کم نمک و یه کره ۵۰ گرمی هم میندازم توش
وقتی کامل جا افتاد میکشم تو ظرف ، کره رو حرارت میذارم داغ بشه توش پودر دارچین میریزم و میریزم رو حلیم
ما با شکر میخوریم واسه پسرم شیره خرما میریزم
پسر ۱۹ ماه ❤