۱۴۰۱/۹/۱۵، ۰۲:۰۲ صبح
منم عصاره قلمو اینجوری درست میکنم
قلم رو میریزم توی اب در حال جوش 5 دقیقه و کفشو برمیدارم و ابو خالی میکنم
بعد باز میذارم توی قابلمه و اب پر میکنم
2تا پیاز متوسط
2،3 تا حبه سیر حلقه شده
کمی زردچوبه و فلفل سیاه (خیلی کم)
1هویج بزرگ حلقه شده، 1فلفل دلمه خلالی، 1سیب زمینی 4 تکه، هر جور سیفی جاتی که داشته باشم مثل کدو، بروکلی و...
بعد میذارم حدود 8،9 ساعت بپزه و بعد ابشو از صافی رد میکنم و میریزم توی یه ظرف دردار مربعی میذارم فریزر، وقتی خودشو گرفت میارم برش میزنم میذارم زیپ کیپ و هربار ازش یک یا دو تکه برمیدارم برای مصرف
بعد اون سیفی جاتیم که باهاش پختمو میارم میکس میکنم گاهی گاهیم همونجوری پخته بهش میدم بخوره
یه موقع هم مثلا عصر یا شب میخوام کوکو بدم همونو میکوبم و باهاش کوکو درست میکنم خیلی خوشمزه میشه
منم توی همه غذاهاش تقریبا میریزم
حتی ماکارونی هم اکثرا براش با اب قلم درست میکنم خیلی باحاله
قلم رو میریزم توی اب در حال جوش 5 دقیقه و کفشو برمیدارم و ابو خالی میکنم
بعد باز میذارم توی قابلمه و اب پر میکنم
2تا پیاز متوسط
2،3 تا حبه سیر حلقه شده
کمی زردچوبه و فلفل سیاه (خیلی کم)
1هویج بزرگ حلقه شده، 1فلفل دلمه خلالی، 1سیب زمینی 4 تکه، هر جور سیفی جاتی که داشته باشم مثل کدو، بروکلی و...
بعد میذارم حدود 8،9 ساعت بپزه و بعد ابشو از صافی رد میکنم و میریزم توی یه ظرف دردار مربعی میذارم فریزر، وقتی خودشو گرفت میارم برش میزنم میذارم زیپ کیپ و هربار ازش یک یا دو تکه برمیدارم برای مصرف
بعد اون سیفی جاتیم که باهاش پختمو میارم میکس میکنم گاهی گاهیم همونجوری پخته بهش میدم بخوره
یه موقع هم مثلا عصر یا شب میخوام کوکو بدم همونو میکوبم و باهاش کوکو درست میکنم خیلی خوشمزه میشه
منم توی همه غذاهاش تقریبا میریزم
حتی ماکارونی هم اکثرا براش با اب قلم درست میکنم خیلی باحاله
![[تصویر: biggrin.png]](http://khanumha.com/images/smilies/biggrin.png)

