۱۴۰۱/۹/۱۵، ۱۱:۵۴ صبح
ببین رز بحث درست و علمیش واکنش بدن در برابر موادغذایی،آلرژی، روند هضم و جذب غذاست، سردی و گرمی وجود نداره
مثلا میگن لبنیات سرده مثلا باعث نفخ میشه ولی علمیش اینه که بخاطر تخمیر این مواد توسط باکتری های روده است یا مثلا ماست و ماهی سرد ، اسیدآمینه های ماهی و ماست (تریپتوفان) منجر به تولید سرتونین و خواب آلودگی و بی حالی در بعضی از آدمها میشه
یا مثلا خربزه در بعضی ها مثل خود من واکنش آلرژیک ایجاد میکنه بخاطر هیستامین که تولید میکنه ....
دنبال کردن چیزی که پشتوانه علمی نداره بنظر من اشتباهه
در مورد تفاوت گوشت گوساله و گوسفند هم صرفا چون لطیفتره، مغذی تر نیست که ، بر میگرده به ترجیح آدمها
مثلا میگن لبنیات سرده مثلا باعث نفخ میشه ولی علمیش اینه که بخاطر تخمیر این مواد توسط باکتری های روده است یا مثلا ماست و ماهی سرد ، اسیدآمینه های ماهی و ماست (تریپتوفان) منجر به تولید سرتونین و خواب آلودگی و بی حالی در بعضی از آدمها میشه
یا مثلا خربزه در بعضی ها مثل خود من واکنش آلرژیک ایجاد میکنه بخاطر هیستامین که تولید میکنه ....
دنبال کردن چیزی که پشتوانه علمی نداره بنظر من اشتباهه
در مورد تفاوت گوشت گوساله و گوسفند هم صرفا چون لطیفتره، مغذی تر نیست که ، بر میگرده به ترجیح آدمها