۱۴۰۱/۹/۱۵، ۱۰:۴۱ عصر
(۱۴۰۱/۹/۱۵، ۱۲:۳۴ صبح)صنوبر۷۱ نوشته است: رز جان شما دستریز رو برای امتحان میخوای یا اینکه تنوع بیشتری داشته باشی؟ فکر کنم اگر فقط برای امتحان میخوای سمپل هم بتونی بخری باید ارزونتر باشه؟ یا اینکه امکانش برات نیست بری مغازه از نزدیک بو کنی اگر فقط برای فهمیدن بوش میخوای؟ چون همین دستریزها هم از ۵۰ ۶۰ تومن فک میکنم باشه تا حتی ۲۰۰ تومن اینا.
میدونم خیلی قیمت کمیه نسبت به قیمت اصلیشون ولی منظورم اینه برای بو کردن به نظرم اومد زیاده و برام جالب بود کلا دلیل به وجود اومدن دستریزها. البته یه چیزی ام هست با داشتن دستریز مثلا آدم میتونه یه مقدار بزنه و ببینه اصلا با بوش سردرد میگسره یا نه؟ یا مثلا ماندگاریش چطوره و ...
دستریز که زیر 100 نیست کلا... پی پی کردن توی پول ملیشون...
الان من 6 تا گرفتم، 1 تا 5 میل هستن، یه دونه هم سمپل، حدود 1.5 شد................
خب من باید ببینم بهم میسازه؟ نمیسازه؟ در موقعیت های مختلف و فورمون و... چه تغییری می کنه وووو... فقط برای بو کردن نیست برام، می خوام که داشته باشمشون و یه مدت استفاده کنم ببینم بهم میفته یا نه... مثلا کوکومادمازل هیچوقت به دلم ننشست، آخرم موند... حیففففففف...
اینایی که الان مدنظرمه مدتها توی لیستم بودن و خیلیاش رو قدیما بو هم کردم ولی پولم نرسیده بوده بخرم... حتی اون موقع که اکثرا 30 میل می گرفتم، نشده که بخرم، دیگه موند و الان باید 5 میلی رو رضایت بدم...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم