کژال من قبلا می دادم، الان هر چی درست می کنم نمی خوردش...
به نظرم نمیاد اشکالی داشته باشه...
اگه بذاری که 4-5 ساعت بپزه اصلا سفت نمیشه ها، چرا سفت باشه؟ چغندر قند هم هست که برعکس شکر، خیلی مفیده اگه بتونی به پسرت بدیف خیلییییی هم زودتر می پزه
فقط طبق اصلی که در انتخاب ریشه های خوراکی داریم، سعی کن ریز باشن، تمیز شسته شده باشن، شکر نزنی و حواست باشه که بعدش تا 1-2 روز ادرار قرمز میشه پس نگران نشی یه وقت
به نظرم نمیاد اشکالی داشته باشه...
اگه بذاری که 4-5 ساعت بپزه اصلا سفت نمیشه ها، چرا سفت باشه؟ چغندر قند هم هست که برعکس شکر، خیلی مفیده اگه بتونی به پسرت بدیف خیلییییی هم زودتر می پزه
فقط طبق اصلی که در انتخاب ریشه های خوراکی داریم، سعی کن ریز باشن، تمیز شسته شده باشن، شکر نزنی و حواست باشه که بعدش تا 1-2 روز ادرار قرمز میشه پس نگران نشی یه وقت

آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم