وای ندا منم پاگشا کن عاشق فسنجونم به به اصلا مهمونی و فسنجونش
بچه ها یبار فکر کنم قرار بود دستور خودمو برای فسنجون بذارم بطور خلاصه من یه پیاز درشت رو رنده ریز ( خیلی ریز) میکنم گردو هم ( زیاد میریزم) تو آسیاب آسیابش میکنم، بعد کردو و پیاز رو تو قابلمه میریزم با سعله خیلی خیلی خیلی کم مدام هم میزنم ( حدود ۴۵ دقیقه) تا روغن بندازه حدی گردوها و تفت بخورن کردو و پیاز بعد رب انار اضافه میکنم ( بک قاشقم رب آلو) دیگه بعدش اب سرد یخچال میریزم روش و میذارم با شعله کم پنج شش ساعت بپزه و خوب روغن بندازه
ازونور مرغ (سینه) رو تو قابلمه جدا با کمی روغن و کمی زردچوبه تفت میدم خوب سرخ که شد پیاز درشت خلقه میکنم با یه اپسیلن کاری و نمک کم میذارم بپزه بعد پخت از ابمش ابشو رد میکنم میریزم ابشو داخل مهلوط گردو پیاز رب در حال پخت حدود یک ساعت اخر هم مرغا رو اضافه میکنم
بعد حدود ۷ ساعت زمان پخت کاهیم بیشتر مثلا ۸-۹ ساعت که اب کم شد مزه میکنم اگر ربم ترش بود یکم شکر اضافه میکنم اگر نبود که هیچی، من فسنجون ملس یه اپسیلون شیرین دوست دارم ترش خیلی دوست ندارم. تو اون ۷-۸ ساعت پختم هر دو سه ساعت بخ اضافه میکنم به مخلوط گردو پیاز رب
بچه ها یبار فکر کنم قرار بود دستور خودمو برای فسنجون بذارم بطور خلاصه من یه پیاز درشت رو رنده ریز ( خیلی ریز) میکنم گردو هم ( زیاد میریزم) تو آسیاب آسیابش میکنم، بعد کردو و پیاز رو تو قابلمه میریزم با سعله خیلی خیلی خیلی کم مدام هم میزنم ( حدود ۴۵ دقیقه) تا روغن بندازه حدی گردوها و تفت بخورن کردو و پیاز بعد رب انار اضافه میکنم ( بک قاشقم رب آلو) دیگه بعدش اب سرد یخچال میریزم روش و میذارم با شعله کم پنج شش ساعت بپزه و خوب روغن بندازه
ازونور مرغ (سینه) رو تو قابلمه جدا با کمی روغن و کمی زردچوبه تفت میدم خوب سرخ که شد پیاز درشت خلقه میکنم با یه اپسیلن کاری و نمک کم میذارم بپزه بعد پخت از ابمش ابشو رد میکنم میریزم ابشو داخل مهلوط گردو پیاز رب در حال پخت حدود یک ساعت اخر هم مرغا رو اضافه میکنم
بعد حدود ۷ ساعت زمان پخت کاهیم بیشتر مثلا ۸-۹ ساعت که اب کم شد مزه میکنم اگر ربم ترش بود یکم شکر اضافه میکنم اگر نبود که هیچی، من فسنجون ملس یه اپسیلون شیرین دوست دارم ترش خیلی دوست ندارم. تو اون ۷-۸ ساعت پختم هر دو سه ساعت بخ اضافه میکنم به مخلوط گردو پیاز رب