۱۴۰۱/۹/۲۰، ۱۱:۰۸ عصر
یعنی من برم خودمو بکشم دخترم باز اسهال شد
خودم دیگه موندم بیرون میبرم خب میدونم مردم بچه دوست دارن اما درست نیست مدام میان دست به سر و صورتش میکشن یا یهو بیهوا دستشو میگیرن یا حتی میبوسن دستشو!!! من و باباش چهارتا چشم نداریم که بدونیم از پشت سر بیهوا یکی میاد بچه رو ناز میکنه یا دستشو ناز میکنه یا میبوسه
اه خسته شدم بچه رو هم نمیشه زندانی کرد حایی نبرد
نمیتونمم مدام تذکر بدم به همه میدونم از محبتشونه ولی واقعا کاش این فرهنگ رو داشته باشیم که بچه درسته بچه هست برای خودش شخصیت داره احازه نداریم همینطوری بی هوا بهش دست بزنیم
پریروز که رفته بودیم اپال دخترم تو طبقه لوازم الکترونیک که خلوتتره داشت بدو بدو میکرد ما هم باهاش نهایت یکی دو متر فاصله داشتیم یهو یه خانومه سریع پرید بغلش کرد گفت این نی نی رو بدین به من مال من بشه!!!!! بعد به پسر کوچولوش میگه برات خواهر پیدا کردم!!! خب بابا نی نی پدر مادر نداره? نمیبینی؟ به جان خودم خوب خودمو کنترل کردم برخورد نکنم
الان بچه اسهال شد من بیچاره شدم چند روز دیگه واکسن داره

اه خسته شدم بچه رو هم نمیشه زندانی کرد حایی نبرد
نمیتونمم مدام تذکر بدم به همه میدونم از محبتشونه ولی واقعا کاش این فرهنگ رو داشته باشیم که بچه درسته بچه هست برای خودش شخصیت داره احازه نداریم همینطوری بی هوا بهش دست بزنیم
پریروز که رفته بودیم اپال دخترم تو طبقه لوازم الکترونیک که خلوتتره داشت بدو بدو میکرد ما هم باهاش نهایت یکی دو متر فاصله داشتیم یهو یه خانومه سریع پرید بغلش کرد گفت این نی نی رو بدین به من مال من بشه!!!!! بعد به پسر کوچولوش میگه برات خواهر پیدا کردم!!! خب بابا نی نی پدر مادر نداره? نمیبینی؟ به جان خودم خوب خودمو کنترل کردم برخورد نکنم
الان بچه اسهال شد من بیچاره شدم چند روز دیگه واکسن داره