۱۴۰۰/۶/۲۸، ۰۲:۵۸ عصر
سلام بچه ها
برای آروغ و دفع راحت تر کلا ورزش ها و ماساژهای کولیک کمک کننده اس
چشم پزشکی به ما گفتن یکم بزرگ شد ببرید... و من تا همین الان که دو سه بار نور رفتم و پرسیدم، گفتن باید به حدی برسه که چپ و راست و... رو بفهمه بعد ازش تست بگیرن... الان تستی نداره... ولی درباره ی بچه هایی که زود دنیا اومدن اطلاعی ندارم
اون قیافه ها و خنده ها و... بخاطر حس و حال های درونیه و معنای خاصی نداره... حتی توی خواب مثلا یه قسمت روده شون که آزاد میشه انگاری می خندن و... اینها اصلا جای نگرانی نداره... یا مثلا زور می زنن که دفع کنن یا داره به قسمتی از بدنشون فشار میاد می خوان راحت شن
این حرکات رو انجام میدن... همسر من که تا 3-4 ماهگی فکر می کرده جنی شده بچه
و کلی بالا سرش 4قل و اینا می خونده... یه سری جلوی روم اونجوری شد، همسرم ترسید شروع کرد خوندن
که اونجا فهمیدم که از این حرکاتش نگران می شده
برای آروغ و دفع راحت تر کلا ورزش ها و ماساژهای کولیک کمک کننده اس
چشم پزشکی به ما گفتن یکم بزرگ شد ببرید... و من تا همین الان که دو سه بار نور رفتم و پرسیدم، گفتن باید به حدی برسه که چپ و راست و... رو بفهمه بعد ازش تست بگیرن... الان تستی نداره... ولی درباره ی بچه هایی که زود دنیا اومدن اطلاعی ندارم
اون قیافه ها و خنده ها و... بخاطر حس و حال های درونیه و معنای خاصی نداره... حتی توی خواب مثلا یه قسمت روده شون که آزاد میشه انگاری می خندن و... اینها اصلا جای نگرانی نداره... یا مثلا زور می زنن که دفع کنن یا داره به قسمتی از بدنشون فشار میاد می خوان راحت شن

آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم