امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبادل نظر درباره ی پزشکان داخلی و جراحی های مرتبط
مرسی دوستان
آیا اطلاعاتی درباره ی بعد از این عمل دارید؟
من خیلی دیدم که با لاپاراسکوپی یه درد دائمی حتی بعد از 15 سال توی افراد می مونه به اسم nerve damage... 
یا گویا بعدش آدم خیلی چاق میشه...

و اینکه واقعا تا چه حد دست آدم توی غذا محدود میشه؟

چون الان مال من مزمن شده و نتونستن لاپاراسکوپی کنن... فعلا 2-3 هفته کاااامل باید مواد غذایی که چربی دارن رو حذف کنم (آجیل و دانه های روغنی، گوشت گوسفند و...) یعنی کلا غذاهایی که الان برام آزاده، میوه، سبزیجات، برنج کته، یه ذرههههه گوشت مرغ یا ماهی و خیلییی کم لبنیات کم چرب... و واقعا دستم بسته اس و هیچچچی حتی یه سوپ معمولی نمی تونم درست کنم... اگه بخوام تا آخر عمرم اینجوری باشم، ترجیح میدم الان بمیرم...

صدیقه جان من یه ساله دارم مراعات می کنم...
25 میل بود... شده 15... ولی ضخامت دیواره دو و نیم برابر حداکثر حالت قابل قبوله و یکم بمونه چسبندگی میده و حتی با عمل باز ریسک بالا میره... 6 ماه کامل با طب سنتی رعایت کردم و مواد مخصوص خوردم... ولی تاثیر خاصی نداره و به کیسه آسیب زده... یعنی بحث اصلا سنگ نیست... خود کیسه آسیب دیده... خاله ی شما هم بررسی کنن یه وقت آسیب نبینن... وجود سنگ خودش یه ضایعه اس و بیماریه و به کیسه آسیب میزنه برای همین اکثرا توصیه به برداشتنش می کنن...
از اون گذشته دردش دیگه برام خسته کننده شده...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، Sepi، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: تبادل نظر درباره ی پزشکان داخلی و جراحی های مرتبط - توسط Rose - ۱۴۰۰/۳/۲۶، ۱۰:۱۸ عصر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: