۱۴۰۱/۹/۲۲، ۰۲:۰۷ صبح
(۱۴۰۱/۹/۲۱، ۱۱:۴۳ عصر)Nedaaa28 نوشته است: نونا جان دستور نون رو از مادرهمسرم پرسیدم قراره بیاد اینجا درست کنه با مراحلولی خودم تو نت سرچ کردم نان خراسانی با دنبه فکر کنم همونه ، تو نت باید توی فر میذاشتیم ، اما مادرش رو شعله پخش،کن درست کرده بود
هلیا جان اسم غداهات تو تاپیک عکس بذار
دستور میان وعده رو هم واسمون بذار لطفا
امروز پسرم شله زرد دو قاشق خورد ولی چون شکر زیاد داره بیشتر ندادم ، شله زرد رژیمی کسی سراغ نداره ؟
ندا شکر نزن، آخرش که خاموش کردی فقط یکم غلیظ تر بردار و عسل بزن عالی میشه
حتی مربا هم بخوره، می تونی مربا هم بزنی... یا شیره... من خودم همینا رو میزنم بخصوص عسل و شیره... شیربرنج هم همینطور درست می کنم، بدون شکر، آخرش خاموش می کنم شیره میریزم 
بعد اگه دارچین هم داشته باشه، هم مفیدتره هم اینکه دارچین یه طعم شیرین به اکثر دسرها میده، میتونی دارچین بزنی (اصل نه پودر کارخونه ای ها)
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم


ولی خودم تو نت سرچ کردم نان خراسانی با دنبه فکر کنم همونه ، تو نت باید توی فر میذاشتیم ، اما مادرش رو شعله پخش،کن درست کرده بود ![[-]](http://khanumha.com/images/collapse.png)