روشنک جون قدم کوچولوت مبارک باشه عزیزم.الهی که هر چه زودتر هم حال خودت روبه راه شه؛هم بچه دیگه نیازی به دستگاه نداشته باشه و به سلامتی و دل خوش جفتتون مرخص شین و برگردین خونه.مطمئن باش همینطور میشه و هیچ مشکلی پیش نمیاد عزیزم.من هم اگه قابل باشم حتماً برات دعا میکنم 
مرسی از چیزایی که گفتی یوتاب جون.نه راستش خودمو اصولاً نگران نمیکنم؛منتها این دفعه چون مامانم هم هنوز نیومده تهران؛به خاطر ترشحات نگران شدم که نکنه زودتر زایمان کنم و هیچکس پیشم نباشه...
تولد شوهرمم ۲۶ مهره و خیلی دوست دارم پسرم تا همون روز صبر کنه و بعد به دنیا بیاد که تولدشون پدر و پسری توی یه روز باشه
ایشالا هرچی به صلاحه برامون اتفاق بیفته.خدا خودش صلاح همه رو بهتر میدونه...
۱. Sahraa71 /هفته ۳۶/ پسر
2. بن سای/هفته ۳4/پسر
3. سحر بانی /هفته 34/ پسر
4.shiningdiamond/ هفته30/ پسر
5.کتایون خانم/ هفته ۲۵/دختر
6. ستی ۶۹/ هفته ۲۶/ دختر
7. لی لی /هفته ۲6/ دختر
8. **مینو** / هفته ۲۳ /دختر
9. ♡بهاره♡ / هفته ۱۸/پسر
10. atefejjj/ هفته۱۸

(۱۴۰۰/۶/۲۹، ۰۲:۲۲ صبح)youtab نوشته است: نگران نباش صحرا جانمآره دیگه واقعاً چیزی نمونده.دقیقاً ۴ هفته دیگه همین موقع ایشالا پسرم تازه به دنیا اومده و توی بغلمه
دیگه چیزی نمونده ها...
کمتر از ۴هفته دیگه نینی عسلت میاد بغلت
ببین یه نصیحت خواهرانه
از این چیزا نگران نکن خودتو
تا میتونی تو این مدت ریلکس کن
موزیک گوش کن
کناب بخون
فیلمای قشنگ ببین
و خوووووووووب بخواااااب
همش ولو باش واسه خودت
که بیاد دیگه در خدمتشییییییییی...![]()
![]()

مرسی از چیزایی که گفتی یوتاب جون.نه راستش خودمو اصولاً نگران نمیکنم؛منتها این دفعه چون مامانم هم هنوز نیومده تهران؛به خاطر ترشحات نگران شدم که نکنه زودتر زایمان کنم و هیچکس پیشم نباشه...
تولد شوهرمم ۲۶ مهره و خیلی دوست دارم پسرم تا همون روز صبر کنه و بعد به دنیا بیاد که تولدشون پدر و پسری توی یه روز باشه

ایشالا هرچی به صلاحه برامون اتفاق بیفته.خدا خودش صلاح همه رو بهتر میدونه...
۱. Sahraa71 /هفته ۳۶/ پسر
2. بن سای/هفته ۳4/پسر
3. سحر بانی /هفته 34/ پسر
4.shiningdiamond/ هفته30/ پسر
5.کتایون خانم/ هفته ۲۵/دختر
6. ستی ۶۹/ هفته ۲۶/ دختر
7. لی لی /هفته ۲6/ دختر
8. **مینو** / هفته ۲۳ /دختر
9. ♡بهاره♡ / هفته ۱۸/پسر
10. atefejjj/ هفته۱۸