ندا جان خیلی کار خوبی کردی ماسکم نداشت تازه بچه شما تازه از مراقبتهای ویژه اومده بیرون خیلی مواظب کرونا و هرنوع آلودگی باید باشید، بعدم شما برای دل مادرش اینکارو کردید حالا دیگه خودش ترسیده دیگه.
فاطمه جان دختر منم یه ماه همین بود دوست دارن مکیدنو گویا
کژال از شب اول تلاش کردم همیشه توذهنم این بود نوزاد همش خوابه یه پتو میکشم رو هردومون میخوابیم ولی زهی خیال باطل
اصلا تصورم بهم ریخت
اما بچه تازه متولد شده روز وشبش جابجاست طول کمیکشه بیاد سرجاش معمولا بیست بیست و پنج روز، دکتر دختر من که گفت ۷۰ روزم طبیعیه وای یادمه دخترم ۲۰ روز شب پنج دقیقه هم نمیخوابید مگه زیر سینه منم کل شبانه روز تو اون سه هفته فقط دو ساعت که شوهرم میومد میخوابیدم
بعدا یاد گرفتم زیر سینه هم میخوابه نمیدونم خودمم دراز بکشم یکم بخوابم. ولی تو تمام اون شبا از روز اول تا چشمشو میبست میذاستم تخت خودش درسته دو دقیقه بعد بیدار میشد اما خب حداقل بعد بیست روز عادت کرد سرجاش بخوابه، الانم که یه ماهه تختو کامل دیواره هاشو دادم بالا
فاطمه جان اصلا خونریزی یا لکه بینی هم نداری؟ چه حالب، من رسما سرویس شدم یک ماه و نیم داشتم میخوای به دکترت بگو بنظرم
فاطمه جان دختر منم یه ماه همین بود دوست دارن مکیدنو گویا
کژال از شب اول تلاش کردم همیشه توذهنم این بود نوزاد همش خوابه یه پتو میکشم رو هردومون میخوابیم ولی زهی خیال باطل

بعدا یاد گرفتم زیر سینه هم میخوابه نمیدونم خودمم دراز بکشم یکم بخوابم. ولی تو تمام اون شبا از روز اول تا چشمشو میبست میذاستم تخت خودش درسته دو دقیقه بعد بیدار میشد اما خب حداقل بعد بیست روز عادت کرد سرجاش بخوابه، الانم که یه ماهه تختو کامل دیواره هاشو دادم بالا
فاطمه جان اصلا خونریزی یا لکه بینی هم نداری؟ چه حالب، من رسما سرویس شدم یک ماه و نیم داشتم میخوای به دکترت بگو بنظرم