۱۴۰۱/۹/۲۵، ۰۱:۴۷ عصر
ترگلی نودل اصلا نده
نودلای خارج از ایرانه که نواد مغذی داره
اینجا من خیلییی خوندم از 2تا دکترم شنیدم کلا تراریختس و برای بزرگام خوب نیست مصرف زیادش
...
من اینجوری درست میکنم
مامارونی رو توی قابلمه کوچولو میریزم با اب بیشتر که نرمتر بشه توشم همه جی از مرغ و قارچ و قلقلی چرخ کرده و فلفل دلمه و هویج و شوید و خلاصه هرچی گیرم بیاد میریزم بعد هنوز که اب داره یکم درشو میذارم هم نرم میشه هم مغز پخت
گاهیم که وقت ندارم و عجله ای باشه مامارونی فرمی رو نیریزم و 2،3 تا تیکه اب قلم فریزری رو میندارم با فلفل دلمه و قارچ و یکم شوید خورد شده درشو میذارم نیم ساعته حاضره و خوشمزه ام میشه
اگرم خودمون پاستا داشته باشیم خب همونو ازش برمیدارم توی یکم شیر یا اب بیشتر نرم بشه و میدم
نودلای خارج از ایرانه که نواد مغذی داره
اینجا من خیلییی خوندم از 2تا دکترم شنیدم کلا تراریختس و برای بزرگام خوب نیست مصرف زیادش
...
من اینجوری درست میکنم
مامارونی رو توی قابلمه کوچولو میریزم با اب بیشتر که نرمتر بشه توشم همه جی از مرغ و قارچ و قلقلی چرخ کرده و فلفل دلمه و هویج و شوید و خلاصه هرچی گیرم بیاد میریزم بعد هنوز که اب داره یکم درشو میذارم هم نرم میشه هم مغز پخت
گاهیم که وقت ندارم و عجله ای باشه مامارونی فرمی رو نیریزم و 2،3 تا تیکه اب قلم فریزری رو میندارم با فلفل دلمه و قارچ و یکم شوید خورد شده درشو میذارم نیم ساعته حاضره و خوشمزه ام میشه
اگرم خودمون پاستا داشته باشیم خب همونو ازش برمیدارم توی یکم شیر یا اب بیشتر نرم بشه و میدم

