۱۴۰۱/۹/۲۵، ۰۲:۲۹ عصر
قربونت ترگلی 
...
شیطون خانوم جون خواهش میکنم
برای پسرم اینجوری
اول پاستا رو توی اب جوش میریزم تا خوووب ترم بشه
بعد توی یه تابه یا قابلمه کوچولو یکم کره و 1قاشق سرخالی ارد گندم یا برنج یا ذرت میریزم و باهم تفت میدم بعد بهش یکم فلفل سیاه و پودر پیاز میزنم و 1سیر خیلی کوچولو رنده میکنم توش چون دوست داره غذای با سیر، اگه کوچولوت دوست نداره نریز
بعد قارچارو اضافه میکنم تا نرم بشه و یکمم اویشن میزنم
بعد پنیر پارمسان میریزم و 1 قاشق مرباخوری خامه و خوب هم میزنم تا مثل ماست همزده یا مایع کیک بشه بعد پاستاهارو میریزم داخلش و مرتب با شعله کم هم میزنم و تمام
البته این با پاستا واسه خودمون فرق داره یکم خب
...
یه مدل دیگه ام توی یه تابه یا قابلمه کوچولو پیاز داغ با یکم کره و زردچوبه درست میکنم
بعد گوشت قلقلی (چرخ کرده و پیاز رنده و ادویه) رو میریزم داخلش و تفت میدم
بعد پوره گوجه یا رب میزنم
بعد یکم فلفل سیاه و 1سیر ریز رنده شده و تفت میدم
فلفل دلمه ای و قارچ هم میریزم و یکم تفت میدم
بعد اب جوشیده میریزم و درشو میذارم تا گوشتا بپزه و ابش کم بشه
بعد پاستاهای ابکش شده رو اضافه میکنم و هم میزنم و تمام
...
یه مدل هم
توی یه تابه یا قابلمه کوچولو
یکم کره و زردچوبه و فلفل سیاه و اویشن میزنم
بعد سینه یا فیله مرغو باریک باریک مثلا 1سانت در 2،3 سالن خورد میکنم و میریزم توش و تفت میدم یکم
بعد اسفناج خام رو خورد میکنم با قارچ میریزم و درشو میذارم تا با شعله کم با اب اسفناج و قارچ خوب بپزن
بعد پاستا ابکش شده رو میری م و هم میزنم و تمام
...
فقط پاستاهارو باید کاملا نرم ابکش کنی
نوش جونش

...
شیطون خانوم جون خواهش میکنم
برای پسرم اینجوری
اول پاستا رو توی اب جوش میریزم تا خوووب ترم بشه
بعد توی یه تابه یا قابلمه کوچولو یکم کره و 1قاشق سرخالی ارد گندم یا برنج یا ذرت میریزم و باهم تفت میدم بعد بهش یکم فلفل سیاه و پودر پیاز میزنم و 1سیر خیلی کوچولو رنده میکنم توش چون دوست داره غذای با سیر، اگه کوچولوت دوست نداره نریز
بعد قارچارو اضافه میکنم تا نرم بشه و یکمم اویشن میزنم
بعد پنیر پارمسان میریزم و 1 قاشق مرباخوری خامه و خوب هم میزنم تا مثل ماست همزده یا مایع کیک بشه بعد پاستاهارو میریزم داخلش و مرتب با شعله کم هم میزنم و تمام
البته این با پاستا واسه خودمون فرق داره یکم خب

...
یه مدل دیگه ام توی یه تابه یا قابلمه کوچولو پیاز داغ با یکم کره و زردچوبه درست میکنم
بعد گوشت قلقلی (چرخ کرده و پیاز رنده و ادویه) رو میریزم داخلش و تفت میدم
بعد پوره گوجه یا رب میزنم
بعد یکم فلفل سیاه و 1سیر ریز رنده شده و تفت میدم
فلفل دلمه ای و قارچ هم میریزم و یکم تفت میدم
بعد اب جوشیده میریزم و درشو میذارم تا گوشتا بپزه و ابش کم بشه
بعد پاستاهای ابکش شده رو اضافه میکنم و هم میزنم و تمام
...
یه مدل هم
توی یه تابه یا قابلمه کوچولو
یکم کره و زردچوبه و فلفل سیاه و اویشن میزنم
بعد سینه یا فیله مرغو باریک باریک مثلا 1سانت در 2،3 سالن خورد میکنم و میریزم توش و تفت میدم یکم
بعد اسفناج خام رو خورد میکنم با قارچ میریزم و درشو میذارم تا با شعله کم با اب اسفناج و قارچ خوب بپزن
بعد پاستا ابکش شده رو میری م و هم میزنم و تمام
...
فقط پاستاهارو باید کاملا نرم ابکش کنی
نوش جونش


