۱۴۰۱/۹/۲۶، ۱۲:۳۶ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۹/۲۶، ۱۲:۴۶ عصر، توسط خانم فسقلی.)
رز جان تنوعی چندبار غذاش رو اینجوری درست کردم بخوره یکی دو مرتبه خورد به زور البته باز دوباره پس زد
وگرنه غذای سفره میدم ولی به زور
مشکل بلع نداره
این حرفم بهش گفتم تو بده من درست میکنم میگه تو مادرشی من سرکار میام خسته ام! کلا تصوری که از یک انسان منطقی و درست عقل دارید نخواید من از همسرم داشته باشم چون اصلا اگر فرد منطقی ای بود این جملات احمقانه رو به کار نمی برد تحت تاثیر حرف یک زن بیسواد
بحث دکترم والا هزینه هاش زیادن
من همین الان خانهدارم به زور خرج پوشک و شیرشو میدم همین دیشب یک کفش خریدم یک قلم ۵۴۰ تومن چون چندماهه کفش نداره نمیخره براش
خسیس هست
مادرش میگه چیه هی دکتر دکتر زمان ما اینطور نبود توقع داره مثل زمان خودش بزرگش کنم
بیخیال
باشه ندا جان منتظرم پدرم جواب بدن برام پول بفرسته
نوبت براش گرفتم
شناسنامه بچه رو نمیده جواب آزمایشش ۵ ماه قبل رسیدش گم شده با مدرک شناسایی میدن اصلا دردام یکی دوتا نیستن که
خدا نصیب گرگ بیابون نکنه امثال همسر من رو
فعلا افتادم روی فاز تنفر دلم میخواد بکشمش شوهرمو
وگرنه غذای سفره میدم ولی به زور
مشکل بلع نداره
این حرفم بهش گفتم تو بده من درست میکنم میگه تو مادرشی من سرکار میام خسته ام! کلا تصوری که از یک انسان منطقی و درست عقل دارید نخواید من از همسرم داشته باشم چون اصلا اگر فرد منطقی ای بود این جملات احمقانه رو به کار نمی برد تحت تاثیر حرف یک زن بیسواد
بحث دکترم والا هزینه هاش زیادن
من همین الان خانهدارم به زور خرج پوشک و شیرشو میدم همین دیشب یک کفش خریدم یک قلم ۵۴۰ تومن چون چندماهه کفش نداره نمیخره براش
خسیس هست
مادرش میگه چیه هی دکتر دکتر زمان ما اینطور نبود توقع داره مثل زمان خودش بزرگش کنم
بیخیال
باشه ندا جان منتظرم پدرم جواب بدن برام پول بفرسته
نوبت براش گرفتم
شناسنامه بچه رو نمیده جواب آزمایشش ۵ ماه قبل رسیدش گم شده با مدرک شناسایی میدن اصلا دردام یکی دوتا نیستن که
خدا نصیب گرگ بیابون نکنه امثال همسر من رو
فعلا افتادم روی فاز تنفر دلم میخواد بکشمش شوهرمو