سافاري رو توي كيش حتما امتحان كنيد
پاراسل
غواصي
و بهترينش از نظر من جايروكوپتره ( يه چيزي شبيه هلكوپتر منتها اطرافش بازه و با كمربند به صندلي محكم ميشيد و دو سرنشينه ، يكي خلبان و يه نفر مسافر) خلبان كل كيش رو بهترن نشون ميده و اگر اهل هيجان باشيد حركات نمايشي با جايروكوپتر براتون اجرا ميكنه
عكساي فوق العاده خاصي هم ازتون توي فرودگاهش ميگيرن ، به نظرم تجربه ي خاصيه
جنگ شبانه كيش از جنگ هاي تهرانم به نظرم بهتر بوده چون هم طولاني تره هم آزاد تر هستن براي اجرا
كشتي و موزيك زنده هم نبايد از دست داد
پاساژاشم قبلا حس ميكنم بهتر و متنوع تر بود
الان به خاطر قيمتا خيلي جنساش متنوع نيست و البته خيلي گرون شده
راستي يه تجربه ي باحال ديگه تونل وحشته كه توي حياط هتل ارم هست
واي بچه ها انقد ترسناكه كه حد نداره
فكر كنيد تنهايي ميريد وسط فيلم ترسناك ، با اينحال كه ميدونيد واقعي نيست ميدونيد اينا نمايشه منتها چون تنها هستيد و در تاريكيه مطلق و مجبوريد از دست اون شياطين كه با اره برقي دنبالتونن فرار كنيد ، خيلي ميترسيد ( من واقعا ترسيده بودم ، به اصرار همسرم رفتم)
پاراسل
غواصي
و بهترينش از نظر من جايروكوپتره ( يه چيزي شبيه هلكوپتر منتها اطرافش بازه و با كمربند به صندلي محكم ميشيد و دو سرنشينه ، يكي خلبان و يه نفر مسافر) خلبان كل كيش رو بهترن نشون ميده و اگر اهل هيجان باشيد حركات نمايشي با جايروكوپتر براتون اجرا ميكنه
عكساي فوق العاده خاصي هم ازتون توي فرودگاهش ميگيرن ، به نظرم تجربه ي خاصيه
جنگ شبانه كيش از جنگ هاي تهرانم به نظرم بهتر بوده چون هم طولاني تره هم آزاد تر هستن براي اجرا
كشتي و موزيك زنده هم نبايد از دست داد
پاساژاشم قبلا حس ميكنم بهتر و متنوع تر بود
الان به خاطر قيمتا خيلي جنساش متنوع نيست و البته خيلي گرون شده
راستي يه تجربه ي باحال ديگه تونل وحشته كه توي حياط هتل ارم هست
واي بچه ها انقد ترسناكه كه حد نداره
فكر كنيد تنهايي ميريد وسط فيلم ترسناك ، با اينحال كه ميدونيد واقعي نيست ميدونيد اينا نمايشه منتها چون تنها هستيد و در تاريكيه مطلق و مجبوريد از دست اون شياطين كه با اره برقي دنبالتونن فرار كنيد ، خيلي ميترسيد ( من واقعا ترسيده بودم ، به اصرار همسرم رفتم)