بچهها دیدم تقاضا زیاده گفتم بیام بگم از تجربیاتم استفاده کنید
ولله رانندگیم فعلا در مسیر روتینیه فقط نگفتم بهتون چند ماه پیش یه تصادف داشتم با وانت این پسماند مسماندیا. یاره دوبله پارک کرده بود تو خیابون فاطمی، وایساده بود کنار ماشینش که سوار شه، بعد دید من دارم از کنارش رد میشما اما تو چشمهام نگاه کرد و در ماشینو باز کرد. منم که دیدم داره خط میفته رو ماشین گفتم بذار از اول تا اخرش رو یه دست خط بندازیم، نکردم ده سانت بگیرم سمت چپ که خط از وسط ماشین قطع شه اقلا. خلاصه از گلگیر جلو تا گلگیر عقب خط عمیق افتاد! بعد طرف افغان بود گواهینامه هم نداشت. افسر هم ماشینشو برد پارکینگ. جالبه ما که اومدیم خونه همسرم باهاش تماس گرفت گفت افسر به من نگفت من مقصرم، ماشینو هم برای یه چیز دیگه برد خوابوند. همسرم دید یارو اصلا تو باغ نیست گفت به رییست بگو بهم زنگ بزنه. رییسه که زنگ زد اول پررو بازی خواست دربیاره. فقط افسر یه راهنمایی بهمون کرد که این رانندههه که آه در بساط نداره شما به شرکت بگید ازتون شکایت میکنیم که چرا ماشینو دادین دست کسی که گواهینامه نداره. همینو که همسرم گفت رییسه شل شد که تو رو خدا تخفیف بدین و … ما هم هزینه افت قیمت نگرفتیم.
ولی نگم از ایست کامل تو سربالایی، کلاچم ضعیف شده جووووری گاز میدم که هننننننننن صدا میده کل کوچه برمیگردن ببینن چی شده؟؟
)

ولی نگم از ایست کامل تو سربالایی، کلاچم ضعیف شده جووووری گاز میدم که هننننننننن صدا میده کل کوچه برمیگردن ببینن چی شده؟؟