سل فریو معمولا بالای ۳۵ یا اگه دکتر موردی دید و توصیه کرد تو سن پایینتر باید انجام داد وگرنه برای افراد با سن و شرایط معمولی همون غربالها کافیه. من سر دخترمم زیر ۳۵ بودم دکتر غربال گفت نیاز نیست و غربال بده ولی من دادم. بعد فقط سه تا تریزومیو اونم بررسی می کنه البته اگه بخواین یه آپشنی داره که یه سری اختلالات کروزومی نادرترم بررسی می کنه که قیمت اون به مراتب بالاتره. البته تو ایران کساییو که آزمایششونو من دیدم ندیدم اونارو هم بررسی کرده باشن. و از روش نمیشه سلامتی همه اعضای بدن بچه رو فهمید و دقتش از غربال عادی بالاتره. برای سلامتی اعضای مختلف بدن، دوباره سونو آنومالی لازمه. یه خانمی بود سل فری هم داده بود طبق خواست خودش و بچه هیچ تریزومی نداشت ولی تو آنومالی دیدن چند تا از انگشتهاش بهم چسبیده و نمی شد تشخیص داد که فقط در حد پوست این جسبندگی یا استخوانم هست و دچار اختلال دیگه ایم هست یانه و تصمیم گرفت و سقطش کرد. البته من به نتایج بعضی از مراکز ایران مثل نیلو شک دارم. خواهر من مثلا با اینکه سابقه هیچ سقطی و چیزیم نداشت جنسیت بچه رو زده بود دختر و سونو می گفت پسره و آخرم بچه پسر شد. یه خانم دیگه هم تو نوزاد بود و هم زمان با من زمان دخترم باردار بود یه مرکزی تو تهران سل فری داده بود و جنسیت بچه رو گفته بودن پسر و دوباره سونو گفت دختر و رفت آمینو داد آخرش که خدارو شکر بچه سالم بود و دخترم بود. تا جایی که می دونم دنا خوبه برای سل فری تو ایران.
گپ خانم های باردار 1401
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان