۱۴۰۰/۷/۱، ۰۲:۱۹ صبح
(۱۴۰۰/۷/۱، ۱۲:۴۲ صبح)nona نوشته است: ماهور جان پس منم همونجا که رز گفتند جواب میدم
ترگل جون رفتم دکتر حدسم درست بود کلا ۷۰۰ گرم زیاد کرده بود گفتم هیلی کم غذا شده اما دکتر گفت ااکی هست و دقیقا به من گفت اینقدر گیر نده به بچه ، بچه طبیعتشه یه ماه خوب شیر میخوره یه ماه بد. بعدم کفت انتظارمون اینه تو پنج ماه وزنش دوبرابر تولد شده باشه خب الان که زودتر شده پس مشکلی نیست.؟چه میدونم خودمم این موضوع دوبرابر شدنو میدونستم اما از بس میخونم همه حا وزن بچه تو سه ماه با وزن تولد حتی زیر سه کیلو یکی ۷ کیلوئه یکی هشت کیلو نا امید میشم اما خب به دکترش اعتماد کامل دارم دیگه. کاری ندارم
این مقایسه ها واقعا روح آدم رو اذیت می کنه...
فقط بهت بگم که خیییییلیا شیرخشک میدن ولی اصلااااا جایی نمیگن و تمام وزن بچه رو از شیر خودشون اعلام می کنن

من حتی توی دو سالگی پسرم، یکی از اقوام دیدش (از تولدش ندیده بودش)، گفت چرا اینقدر لاغره (13 و نیم کیلو بود)، چرا قدش کوتاهه، الان باید 1 متر باشه (93 سانت بود)!!! با اینکه 1 متر برای پسر بچه ی 2.5 سال تا حتییییییی 5 ساله اس... نه بچه ای که تازززه دو سالش شده... با اینکه توی نمودار رشد، هر دوش نرمال و بالای نمودار رشده و با توجه به قد و وزن تولد توی نمودار بالاتری قرار گرفته...
کلا بچه ها متفاوتن و نظرات افراد غیرمتخصص اصلا مهم نیست... اینها بچه های خودشون یادشون رفته، از بقیه ایراد می گیرن...
و راستی بچه 3 ماهه که 7-8 کیلو باشه مریضه نونا جون... اینها بچه رو دارن دچار عوارض جبران ناپذیر می کنن و بچه شون از روند تکامل عقب میفته...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم