۱۴۰۱/۹/۲۹، ۰۵:۰۱ عصر
والا من که چند ماه پیش رفتم سوراخ دوم گوشمم زدم و اصلا و مطلقا درد نداشت. با دستگاه سوراخ کرد. مگه مثل قدیمه که با سوزن سوراخ کنن که میگی بچم بزرگ بشه درد میکشه و اذیت میشه؟ بعدشم درد کشیدن و خاطره ی بد از حافظه کوتاه مدت بچه پاک میشه ولی تو ناخوداگاهش ثبت میشه و میشه ریشه ی بسیاری از مشکلاتش در آینده، پس فکر نکن الان سوراخ کنم درد یادش میره و اینا. هرچند بالاتر گفتم که اصلا درد نداره. اصلا اصلا.
اینکه میگن بزارین بزرگ بشه خودش تصمیم بگیره به دو دلیله. اول اینکه به حریم شخصی بچت که بدنشه احترام گذاشتی و تعرض نکردی، دوم اینکه از همون سن کم که بچه تازه میخواد تصمیم گرفتن رو یاد بگیره این میشه براش یه تمرین خوب که یاد بگیره هر تصمیمی که میگیره باید پای عواقبش هم وایسه و مسئولیت صفر تا صدشو خودش بپذیره.
اینکه میگن بزارین بزرگ بشه خودش تصمیم بگیره به دو دلیله. اول اینکه به حریم شخصی بچت که بدنشه احترام گذاشتی و تعرض نکردی، دوم اینکه از همون سن کم که بچه تازه میخواد تصمیم گرفتن رو یاد بگیره این میشه براش یه تمرین خوب که یاد بگیره هر تصمیمی که میگیره باید پای عواقبش هم وایسه و مسئولیت صفر تا صدشو خودش بپذیره.