۱۴۰۱/۱۰/۲، ۰۲:۴۲ صبح
آیسان جان گاهی اوقات از موزارلا تازه استفاده میکنم
یا پنیر خامه ای
بدون پنیر هم ًگذاشتم باز نشد
مثلا امروز اسکرامبلش بدون پنیر بود
وقتی دوتا مثلث شد ۹۰ درجه میچرخونم که باز وسطش خط بیوفته بشه ۴ تا مثلث اینجوری باز نمیشه
یا پنیر خامه ای
بدون پنیر هم ًگذاشتم باز نشد
مثلا امروز اسکرامبلش بدون پنیر بود
وقتی دوتا مثلث شد ۹۰ درجه میچرخونم که باز وسطش خط بیوفته بشه ۴ تا مثلث اینجوری باز نمیشه