۱۴۰۰/۷/۳، ۱۲:۰۵ عصر
آلماجان من هتل شایان، شایگان و سورینت مریم رفتم.. که شایگان رو فکر کنم 4 یا 5 بار رفتم. ببین باید ببینی چی برات مهمه؟ به مرکز خرید نزدیک باشه یا مثلا ساحل مرجان . از نظر خرید که اصل بهت پیشنهاد خرید نمیکنم ولی بالاخره پاساژگردی هم خودش یه تفریحه .. مرکز تجاری و پردیسها رو برو. مروارید رو هم من همینجوری دوستش دارم.
پاراسل و شاتل رو حتمااااا برو... غواصی اگه اهلش هستی که من دوست نداشتم و نرفتم..
دیگه دوچرخه سواریش هم عالیه دیگه..
رستوران هم اصلا از تاکسی نپرسید کجا که هیچوقت جای خوب نمیبرتون... متاسفانه اسم رستوران محلی که میرفتم یادم نیست ولی ماهی رو همون موقع میگرفت و درست میکردش.. فودکورت دامون خوبه.. یه قسمتش سلف سرویسه که خیلی طعمش خوب بود..
جنگ شبانه رو که دوستان گفتن و باید ببینی اون تایم سفرت کیا برنامه دارن
راستی من عاااااااشق کافه توتی فروتیم.. شاید مثلا تو بری بگی چیز خاصی نباشه ها ولی من خیلی حس خوبی بهش دارم.. دقیقا کنار آبه بعد شبنم میشینه روی میزاش... واااااییییی... عالیه...
باز چیزی یادم اومد برات مینویسم عزیزم.
پاراسل و شاتل رو حتمااااا برو... غواصی اگه اهلش هستی که من دوست نداشتم و نرفتم..
دیگه دوچرخه سواریش هم عالیه دیگه..
رستوران هم اصلا از تاکسی نپرسید کجا که هیچوقت جای خوب نمیبرتون... متاسفانه اسم رستوران محلی که میرفتم یادم نیست ولی ماهی رو همون موقع میگرفت و درست میکردش.. فودکورت دامون خوبه.. یه قسمتش سلف سرویسه که خیلی طعمش خوب بود..
جنگ شبانه رو که دوستان گفتن و باید ببینی اون تایم سفرت کیا برنامه دارن
راستی من عاااااااشق کافه توتی فروتیم.. شاید مثلا تو بری بگی چیز خاصی نباشه ها ولی من خیلی حس خوبی بهش دارم.. دقیقا کنار آبه بعد شبنم میشینه روی میزاش... واااااییییی... عالیه...
باز چیزی یادم اومد برات مینویسم عزیزم.
الهی و ربی من لی غیرک...