۱۴۰۱/۱۰/۵، ۱۲:۵۸ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۰/۵، ۰۱:۰۴ عصر، توسط atefehjjjjjjj.)
نسیم جان خودمم همینو میگم ولی خب هرکی منو میبینه میگه ولش کن آنقدر نچسب ب آزمون دل نبند برو ی هنری یاد بگیر
شیرینی اره دوس دارم ولی الزاما همه کیکم ار رو نت بوده کلاس رفتنم هم وقت میخواد هم هزینه
درس خوندن واقعا بهم لذت میده ولی این چند ماه ک آنقدر استرس دخترمو دارم باید چندبار ی مطلبو بخونم تمرکز لازمه ندارم ولی آخر شبا ی ساعتی وقت میزارم
رز جان منظورم این نیس ک همسرم تنبله یا پول کافی درمیاره یا تلاش نمیکنه اتفاقا طفلی همسرم صبح تا شب بیرونه میاد خونه هم پای لپ تاپه
ولی هزینه هامونم بالاست
پول خونه ک خریدیم پول کابینتاش اسپیلت هود و سینک و ..
منم دلم نمیاد خرج کنم بیشتر
البته ک هرچی بهش بگم میخوام خدایی برام میخره
نسیم یکی از دوستای دبیرستانم تا فهمید دارم واسه آزمون میخونم نصف شبا بلند میشد میخوند تو دو سال قبول شد البته اون بچش ۵ سالش بود ولی خیلی خودمو سرزنش کردم ک چرا تو نتونستی!
ترگل جان ملکه شمایی گلم ما اداتو درمیاریم
وای شیدا همیشه به گردش و شادی باشه برات انشالله
من با همسرم دوتایی غیر ماه عسلمون اصلا سفر نرفتیم
بعد ازدواج با خانواده هامون رفتیم و فوق العاده دلم ی سفر ۳ تایی میخواد منتظرم دخترم بزرگ شه فقط
خیلی رو دلم موند سفر دوتایی
چندبار هم تعطیلات شد حتی زنگ زدم سوئیت رزرو کردم ولی نشد بریم
شیرینی اره دوس دارم ولی الزاما همه کیکم ار رو نت بوده کلاس رفتنم هم وقت میخواد هم هزینه
درس خوندن واقعا بهم لذت میده ولی این چند ماه ک آنقدر استرس دخترمو دارم باید چندبار ی مطلبو بخونم تمرکز لازمه ندارم ولی آخر شبا ی ساعتی وقت میزارم
رز جان منظورم این نیس ک همسرم تنبله یا پول کافی درمیاره یا تلاش نمیکنه اتفاقا طفلی همسرم صبح تا شب بیرونه میاد خونه هم پای لپ تاپه
ولی هزینه هامونم بالاست
پول خونه ک خریدیم پول کابینتاش اسپیلت هود و سینک و ..
منم دلم نمیاد خرج کنم بیشتر
البته ک هرچی بهش بگم میخوام خدایی برام میخره
نسیم یکی از دوستای دبیرستانم تا فهمید دارم واسه آزمون میخونم نصف شبا بلند میشد میخوند تو دو سال قبول شد البته اون بچش ۵ سالش بود ولی خیلی خودمو سرزنش کردم ک چرا تو نتونستی!
ترگل جان ملکه شمایی گلم ما اداتو درمیاریم
وای شیدا همیشه به گردش و شادی باشه برات انشالله
من با همسرم دوتایی غیر ماه عسلمون اصلا سفر نرفتیم
بعد ازدواج با خانواده هامون رفتیم و فوق العاده دلم ی سفر ۳ تایی میخواد منتظرم دخترم بزرگ شه فقط
خیلی رو دلم موند سفر دوتایی
چندبار هم تعطیلات شد حتی زنگ زدم سوئیت رزرو کردم ولی نشد بریم