آخی عزیزم، چقدر اذیت شدی سلین جان. من وقت سزارین دارم چون اولیم سزارین شده. سی و نه هفته و چهار روز میشم. منم دخترمو طبیعی می خواستم و ۳۹ هفته و دو روز کیسه آبم ترکید و رفتم برای طبیعی که نشد و البته من زود اپیدورال زدم و یه ساعت درد طبیعی کشیدم. دختر منم درشت بود و اصلا پایین نیومد بعد دوازده ساعت و با القا اینام دهانه رحمم باز نمی شد. الان نگران اینم که کیسه آبم قبل تاریخی که بهم دادن بترکه. بعد بارداریمم خیلی با دخترم فرق داره. سر دخترم تا آخر راحت و خوب بودم و برام فرقی نمی کرد کی بیاد ولی یر این اذیتم تنگی نفس، یه ده روز ایناست معده امم فکر کنم جا نداره و یه حسی تو معده ام دارم. سنگینممممم واقعا و تکون خوردن برام واقعا سخته. فکر کنم از قطع پروژسترونم هست الان یه دو هفته ایه انقباضم دارم. خسته ام واقعا ازین بارداریم.
نسیمه جون قابل باشم حتما و ان شاالله که همه چی برات عالی و راحت پیش بره و گل پسر اردیبهشت سلامت بیاد بغلت
بچه دومو معمولا زیاد نگه نمی دارن چون ریسک نازک شدن رحم هم وجود داره جای برش سزارین قبلی.
کار خوبی کردی قبول کردی وگرنه با وکیوم اینا بچه رو می کشیدن بیرون.
نسیمه جون قابل باشم حتما و ان شاالله که همه چی برات عالی و راحت پیش بره و گل پسر اردیبهشت سلامت بیاد بغلت
بچه دومو معمولا زیاد نگه نمی دارن چون ریسک نازک شدن رحم هم وجود داره جای برش سزارین قبلی.
کار خوبی کردی قبول کردی وگرنه با وکیوم اینا بچه رو می کشیدن بیرون.