لیانه جان من این مدلی درست میکنم
۳۰۰تا ۴۰۰ گرم گوشت گوسفندی ترجیحا گردن رو با پیاز و سیر و چوب دارچین میپزم
یک کیلو بادمجان رو سرخ میکنم با آب گوشت و پیاز داغ و سیر داغ میزارم بپزه
نصف پیمانه برنج و نصف پیمانه عدس هم با آب گوشت میپزم با بادمجان مخلوط و بعد میکوبم با گوشتکوب دستی بکوب برقی خوب نمیشه بزار بپزه
گوشت ریش ریش و مجددا پیاز داغ و سیرداغ و گردو اضافه میکنم با گوشتکوب مدل هلیم بکوب تا کش دار بشه در آخر کشک و زعفران با توجه به سلیقه خودت اضافه کن بیست دقیقه دیگه بپزه
ادویه هم فقط نمک و فلفل و یه کم زردچوبه
پیاز داغ هرچی بیشتر بهتر من عاشق پیاز داغم
من چون طعم کشک رو دوست دارم ۲۰۰،۳۰۰گرم کشک غلیظ میریزم که سلیقه ایه
هلیا جان راضی بودی؟
۳۰۰تا ۴۰۰ گرم گوشت گوسفندی ترجیحا گردن رو با پیاز و سیر و چوب دارچین میپزم
یک کیلو بادمجان رو سرخ میکنم با آب گوشت و پیاز داغ و سیر داغ میزارم بپزه
نصف پیمانه برنج و نصف پیمانه عدس هم با آب گوشت میپزم با بادمجان مخلوط و بعد میکوبم با گوشتکوب دستی بکوب برقی خوب نمیشه بزار بپزه
گوشت ریش ریش و مجددا پیاز داغ و سیرداغ و گردو اضافه میکنم با گوشتکوب مدل هلیم بکوب تا کش دار بشه در آخر کشک و زعفران با توجه به سلیقه خودت اضافه کن بیست دقیقه دیگه بپزه
ادویه هم فقط نمک و فلفل و یه کم زردچوبه
پیاز داغ هرچی بیشتر بهتر من عاشق پیاز داغم
من چون طعم کشک رو دوست دارم ۲۰۰،۳۰۰گرم کشک غلیظ میریزم که سلیقه ایه
هلیا جان راضی بودی؟