من با این دستور شف طیبه چیزکیک درست کردم و خیلی خیلی راضی بودم. به نظرم چیزکیک اصیل اینه. شاید بشه بهش گفته چیزکیک نیویورکی یا تنوری، یه چیزی بین این دو هست به نظرم. خیلی هم دستور حساسی نیست و اگر میزان مواد رو کمی بالا پایین کنید اتفاق بدی نمیفته. من خودم به جای ۴۴۰ گرم پنیر خامهای فقط یک بسته پنیر خامهای ویلی کالهی بزرگ ۳۵۰ گرمی داشتم، و اون ۹۰ گرم باقیمونده رو همینطوری چشمی کمی خامه صورتی و سرشیر کاله زدم و هیچ مشکلی به وجود نیومد. تازه قالب کمربندی هم نداشتم ولی دو تا کاغذ روغنی رو یکی به صورت عرضی یکی طولی گذاشتم کف ظرفم و از هر چهار طرف ظرف (مستطیلی) کاغذها بیرون زده بود و آخرش چهار طرف کاغذ رو گرفتیم و کیک رو از قالب درآوردیم. خیلی خیلی راحت و بدون دردسر بود. راستی این نکته خیلی مهمه که کیک رو توی حمام آب بپزیم. من سینی خود فرم رو که عمیق بود کمی آب کردم، بعد ظرف کیکم رو گذاشتم توی اون. اینطوری اون کراست بیسکوییتیش به شدت نرم و مرطوب مونده، با این که اولش خیلی خشک به نظر میرسید قبل از پخت.
https://www.cheftayebeh.com/2010/01/blog...8.html?m=1
![[تصویر: 34396448_unknown_w2vu_thumb.jpg]](https://s2.uupload.ir/files/34396448_unknown_w2vu_thumb.jpg)
https://www.cheftayebeh.com/2010/01/blog...8.html?m=1
![[تصویر: 34396448_unknown_w2vu_thumb.jpg]](https://s2.uupload.ir/files/34396448_unknown_w2vu_thumb.jpg)
![[تصویر: cheesecake_vkym_thumb.jpg]](https://s2.uupload.ir/files/cheesecake_vkym_thumb.jpg)