وای چه دستورهای خوبی گذاشتین
حالا منم یه مدل درست میکنم که مقویه
برای دونفر حدودا
گوشت بره (یا ماهیچه گوسفند) با سیب زمینی و هویج میذارم میپزه آلو هم اواخر پخت اضافه میکنم ، آب کم میریزم و با حرارت ملایم میذارم بپزه ولی در نهایت حدود ۲ لیوان شایدم کمتر باقی میمونه گوشت و سبزیجات در میارم برنجی که از قبل خیسوندم داخل اون آب گوشت میریزم
(تو این مدل پلو هم پخت گوشت وهم برنج باید حرارت خیلی کم باشه)
وقتی برنج یکمی نرم شد و آبش کشیده شد
تو یه قابلمه دیگه ته اش نون میذارم نصف برنج میریزم بعد گوشت و سبزیجات پخته و درنهایت یه ردیف دیگه برنج و میذارم دم بکشه
(میتونید این مرحله رو حذف کنید و داخل همون قابلمه دم کنید ولی من چون ته دیگ برنج خالی دوست ندارم و بنظرم خشک میشه و بیفایده منتقل میکنم به یه قابلمه دیگه)
تنها چیزی که به گوشت اضافه میکنم زعفرون دم کرده است
در نهایت روی برنج هم زعفرون میدم

حالا منم یه مدل درست میکنم که مقویه
برای دونفر حدودا
گوشت بره (یا ماهیچه گوسفند) با سیب زمینی و هویج میذارم میپزه آلو هم اواخر پخت اضافه میکنم ، آب کم میریزم و با حرارت ملایم میذارم بپزه ولی در نهایت حدود ۲ لیوان شایدم کمتر باقی میمونه گوشت و سبزیجات در میارم برنجی که از قبل خیسوندم داخل اون آب گوشت میریزم
(تو این مدل پلو هم پخت گوشت وهم برنج باید حرارت خیلی کم باشه)
وقتی برنج یکمی نرم شد و آبش کشیده شد
تو یه قابلمه دیگه ته اش نون میذارم نصف برنج میریزم بعد گوشت و سبزیجات پخته و درنهایت یه ردیف دیگه برنج و میذارم دم بکشه
(میتونید این مرحله رو حذف کنید و داخل همون قابلمه دم کنید ولی من چون ته دیگ برنج خالی دوست ندارم و بنظرم خشک میشه و بیفایده منتقل میکنم به یه قابلمه دیگه)
تنها چیزی که به گوشت اضافه میکنم زعفرون دم کرده است
در نهایت روی برنج هم زعفرون میدم