۱۴۰۱/۱۰/۷، ۰۲:۳۴ عصر
(۱۴۰۱/۱۰/۷، ۰۲:۱۰ عصر)freebird نوشته است:والا فری برد جان به نظر من این سن برای شیشه خوردن خیلیییی زیاده...(۱۴۰۱/۱۰/۷، ۰۱:۴۶ عصر)Rose نوشته است: فری برد جان مگه پسرت چند وقتشه؟سه سال و چهارماه
الان پسر شما باید توی هر نوع ظرفی بتونه نوشیدنی بخوره...
و تا این سن با شیشه خوردن باعث تثبیت دهانی میشه... حالا میگم که فقط بدونی، استرس نگیر، اگر سختته یه مشاوره بگیر... ولی مثلا مشکلات غذا خوردن که آدم دائم باید دهنش بجنبه و بعدا باعث چاقی میشه... ممکنه دچار ناخن جویدن بشه... خدای نکرده کشیدن سیگار... مشکلات دیگه (از نظر روانی و جنسی منظورمه که دیگه باز نمی کنم (چون اصلا تخصص و مطالعه ی خاصی ندارم و فقط اشاراتی ازش خوندم، ولی خودم خیلی از این مشکلات می ترسم)، خودت سرچ کن عزیزم)... می تونه بر اثر طولانی شدن دوره ی مکیدن ایجاد بشه...
حتی قدیم می گفتن بچه 24 ماه بخوره خوبه، بعد گفتن 18 ماه کافیه (بخاطر کم کردن دوره ی مکیدن بود که یه وقت بچه توی مرحله ی دهانی تثبیت نشه)... بعد باز دوباره گفتن که نه، فواید شیر مادر اینقدر هست که بیارزه بچه 6 ماه بیشتر شیر بخوره... ولی خب مثلا شیرخشک معمولی، همون 18 هم میشه حذفش کرد و شیرخشک های مغذی رو با لیوان داد، یا شیر معمولی هم همچنین... ولی شیشه دیگه نخوره بچه بهتره...
اما اینکه 3سال و چهارماهه هست و هنوز شیشه می خوره، خوب نیستش عزیزم... حتما پیگیری کن... اینکه باباش چی میگه، اشکال نداره بگه، ولی ما که نباید به حرف مردا باشیم... آخه مردا به اندازه ی ما اطلاعات ندارن، متاسفانه دستور هم میدن، ولی ما باید اونها رو هم آگاه کنیم...
امیدوارم از گفته هام ناراحت نشده باشی... ولی واقعا الان هم اگه داره شیر توی شیشه می خوره اونم شب، هم فرم دندوناش بهم می خوره، هم احتمال خرابی دندوناش میره بالا، هم تثبیت دهانی داره، هم احتمالا غذا بد می خوره، هم شب نمیشه از پوشک گرفتش ووو خیلی آسیب های دیگه...
حتما سریعا یه بازنگری بکن به نظر من

آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم