۱۴۰۱/۱۰/۱۰، ۰۹:۱۶ عصر
One pan pasta:
سینه یا فیله مرغ رو مکعبی کوچیک خورد کنید بریزید تو تابه ای که گود باشه (ووک یا اون تابه های دو دسته معمولا مناسبن)، کمی روغن بریزید و زیر گازو روشن کنید بذارید مرغا حدود بیست دقیقه تفت بخورن مرغا که طلایی شد، میتونید قارچ بریزید و بزارید اب قارچم بره بعد پودر پیاز و پودرسیر، فلفل سیاه و اویشن اضافه کنید (میتونید اینجا یکی دو حبه سیر خورد کنین اگه مثل من بد غذا نیستین), بعد یه بسته شیر پر چرب رو بریزید تو تابه و یه بسته پاستای فرمی دلخواهتونم بریزید و صبر کنید تا شیر جوش بیاد بعد زیر گازو کم کنید تا پاستا با شیر پخته شه، آخر سر هم جعفری و پارمزان رنده شده روش بپاشید، به همین راحتی.
سینه یا فیله مرغ رو مکعبی کوچیک خورد کنید بریزید تو تابه ای که گود باشه (ووک یا اون تابه های دو دسته معمولا مناسبن)، کمی روغن بریزید و زیر گازو روشن کنید بذارید مرغا حدود بیست دقیقه تفت بخورن مرغا که طلایی شد، میتونید قارچ بریزید و بزارید اب قارچم بره بعد پودر پیاز و پودرسیر، فلفل سیاه و اویشن اضافه کنید (میتونید اینجا یکی دو حبه سیر خورد کنین اگه مثل من بد غذا نیستین), بعد یه بسته شیر پر چرب رو بریزید تو تابه و یه بسته پاستای فرمی دلخواهتونم بریزید و صبر کنید تا شیر جوش بیاد بعد زیر گازو کم کنید تا پاستا با شیر پخته شه، آخر سر هم جعفری و پارمزان رنده شده روش بپاشید، به همین راحتی.