ماری من باشم روز قبل اومدن مهمونام هم ک*ت*ل*ت امو سرخ میکنم هم لازانیامو نیمه اماده میکنم بعد روز اول ناهار اون پلو خورشی که مد نظرمه میدم شام ک*ت*ل*ت ، و واسه شب دوم لازانیا رو میذارم تو فر
بعد اینکه من شخصا جرئت نمیکنم چندساعت فرو روشن بذارم برم بیرون، ممکنه خاموش بشه، حرارتش کم و زیاد بشه و...یکم ریسکیه...شام شب سوم هم اگه بتونی از قبل پیراشکی یا بورک درست کنی نیمه اماده بذاری تو فریزر عالیه...
بعد اینکه من شخصا جرئت نمیکنم چندساعت فرو روشن بذارم برم بیرون، ممکنه خاموش بشه، حرارتش کم و زیاد بشه و...یکم ریسکیه...شام شب سوم هم اگه بتونی از قبل پیراشکی یا بورک درست کنی نیمه اماده بذاری تو فریزر عالیه...