ماری من باشم صبح زود ساعت پنج پامیشم مرغمو میذارم تو فر دیگه صبح زودتر از ده صبح که بیرون نمیرید، تا اون موقع خیلی زودتر هم پخته هم از گرما افتاده میتونی بذاری تو یخچال برگشتنی گرمش کنی، ک*ت*ل*ت هم روز قبل اومدنشون سرخ کن ولی نه هیلی برشته بعد موقع شام دوباره یک کوچولو بذار سرخ شن که برشته بشن ، تو ماکروفر نذار که نرم میشه، پیراشکی یا بورک هم موادشو آماده کن یعنی گوشت و قارچ و فلفل دلمه اینا رو درست کن بذار فریزر بعد موقع سرو از فریزر دربیار بپیچ لای خمیر اماده پیراشکی و بذار تو فر...اگه بورک درست کنی که حتی میتونی بپیچی دور مواد بعد فریز کنی...
ماری پیشنهاد همبرگر هم عالیه که بچه ها دادن، شب اخر یا گریل کن یا رو منقل اگه تراس داری بذار که عالی میشه و راحتم هست
ماری پیشنهاد همبرگر هم عالیه که بچه ها دادن، شب اخر یا گریل کن یا رو منقل اگه تراس داری بذار که عالی میشه و راحتم هست