۱۴۰۱/۱۰/۱۲، ۱۱:۲۱ صبح
(۱۴۰۱/۱۰/۱۲، ۱۲:۱۴ صبح)Heven نوشته است: بچه ها من میخوام واسه عید بچه ی داداشم لباس بخرم این سرهمی جورابدارا بهتره یا پیراهن و ساق شلواری تا عید میشه ۴ ماهشآرزو به نظر من بچه ی 4 ماهه همه چیزایی که مامانش می خواسته رو داره

بعد لباس هم گرونه، حالا دخترونه رو نمی دونم اما پیرهن و شلوار معمولی پسرونه من زیر 350 نتونستم پیدا کنم... برو تا 500...
بعد شما مثلا نیم میلیون هزینه کنی و استفاده ش نشه (من خودم اصلا نتونستم سرهمی بپوشونم به پسرم حتی اون اولین لباسی که براش خریدیم سرهمی بود و کفقط توی بیمارستان پوشید... بعدش دیگه نمی پوشید چون خیلی گرمایی بود، بعد عوض کردنش هم سخت بود، از نظر حسی و شناختی هم جوراب خوب نبود و کلا جوراب و پاپوش و اینا نپوشوندم تا وقتی که راه افتاد کفش و جوراب براش خریدیم...)، حالا یا دوست نداشته باشه، یا اذیت باشه، یا کوتاه باشه، یا مناسب سن و فصلش نباشه و یا اصلا مناسب فصل می خری اما بچه مثلا گرمایی یا سرماییه

به نظر من شما هوشمندانه کادو بده، هر مقداری که توی ذهنته، برو یه تیکه کوچولو طلا بخر براش... طلاهای بچگونه ارزون هم پیدا میشه... اینجوری هم خاطره می مونه براش و ممکنه خیلی دوستشم داشته باشه و تازه تا آخر عمر می تونی جلوی چشمش باشی

من می دونم که خرید لباس و اسباب بازی و ملزومات بچه خیلی جالب و شیرینه، اما به نظرم بچه های الان همه چیزای لازم رو دارن بخصوص تا زیر 1 سالگیشون اکثر وسایلشون آماده س (ولی بازم با این حال، بچه اینقددررررر هزینه سازه که آدم شاید از نظر مالی کم بیاره برای مثلا کمکی گرفتن، پرستار گرفتن، تقویت جسمی مادر، حتی دارو و دکتر که اون ماه های اول ما کلا همش دکتر بودیم، داروها هم خارجی بود و ما 3 و نیم سال قبل، هر دو سه هفته یکبار، حدود 500-800 تومن فقط هزینه ی دارو و ویزیت میشد... 6 ماه پیش، 1.5 میلیون داروی تقویتیش شد فقط!!! یا حتی پوشک رو می بینی یهو افزایش قیمت میده و خانواده نمی تونه ساپورت کنه و بچه رو توی سن نامناسب و زودتر از موعد از پوشک می گیرن... منظورم ایناست...)... برای همین به نظرم یا باید با سلیقه ی مادر انتخاب کرد (که ممکنه ماندگار هم نباشه)، یا مثلا یه چیزی داد که برای بچه بمونه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم