۱۴۰۱/۱۰/۱۲، ۰۵:۵۷ عصر
عاطفه روروئک توی خیلی جاها منسوخ شده، بعضی از کشورها هم ممنوعه... چون هم باعث تاخیرهای تکاملی میشه، هم بحث سلامت بچه هست که به خطر میندازه که الان شما با هر دوتاش روبرو شدی... حتما حتما روروئک رو جمع کن... بذارش روی شکم حتما، تا خودش شروع کنه به پیشرفت و تقلا... کاری که الان می تونی با یه محدودیت ساده ایجاد کردن درست کنی، نذار بیفته دست کاردرمانگر و این مسائل با اون هزینه های نجومی (ساعتی 300-400 تومن)... بچه ت رو از بقیه عقب ننداز... با حذف روروئک وقتی می تونی به بچه کمک کنی، زودتر این کارو بکن... از نظرهای دیگه براش وقت بذار نه اینکه کمک کنی با روروئک حرکت کنه... البته من نمی دونم الان دخترت در چه مرحله ایه، اگه بگی دقیقتر میشه راهنمایی کرد...
پوشک هم هر موقع عوض می کنی، بشورش اونم دختربچه... توجه نکن دکتره چی گفت... من حتی آب چند بار قطع بود، رفتم از نگهبانی آب گرفتم اومدم شستم... تازه پسره و ریسک عفونتش کمتر از دختر... حالا بچه هایی که دختر دارن حتما بیشتر بلدن ولی اگه اتفاقی افتاده که نگران زیاد شستن هستی، حتما بپرس، دختردارها بیشتر واردن حتما... کمکت می کنن...
درباره ی دارو دادن هم قبل از واکسن که نباید داد، بعد از واکسن هم اگر علامت درد یا تبی داره باید بدی... اونم با 6 ساعت شروع می کنی، اگه تبش زودتر میره بالا، می رسونی به 4 ساعت... همینجوری نباید بدون درد و اینا استا بدیم...
ولی در کل عاطفه انگار به نظر دکتر آپدیتی نمیاد، بازم بیشتر بررسی کن به نظر من...
پوشک هم هر موقع عوض می کنی، بشورش اونم دختربچه... توجه نکن دکتره چی گفت... من حتی آب چند بار قطع بود، رفتم از نگهبانی آب گرفتم اومدم شستم... تازه پسره و ریسک عفونتش کمتر از دختر... حالا بچه هایی که دختر دارن حتما بیشتر بلدن ولی اگه اتفاقی افتاده که نگران زیاد شستن هستی، حتما بپرس، دختردارها بیشتر واردن حتما... کمکت می کنن...
درباره ی دارو دادن هم قبل از واکسن که نباید داد، بعد از واکسن هم اگر علامت درد یا تبی داره باید بدی... اونم با 6 ساعت شروع می کنی، اگه تبش زودتر میره بالا، می رسونی به 4 ساعت... همینجوری نباید بدون درد و اینا استا بدیم...
ولی در کل عاطفه انگار به نظر دکتر آپدیتی نمیاد، بازم بیشتر بررسی کن به نظر من...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم