۱۴۰۱/۱۰/۱۲، ۰۷:۱۶ عصر
اون موقع ها مه دخترم اوتمیل میخورد من جوی دوسر میریختم با یکم آب زیرشو با شعله کن روشن میکردم بعد بهش سیب رنده یا گلابی اضافه میکردم یا اگر میوه نمیزدم یه خرمای پوست شده رو با چنگال له میکردم بهش اضافه میکردم ( بحای اب میشه شیر هم زد) بعد موقع سرو پسته یا گردوی پودر شده اضافه میکردم
کلا جوی دوسر پرک چون تقریبا اماده هست زمان پخت نداره کلا چند دقیقه
کلا جوی دوسر پرک چون تقریبا اماده هست زمان پخت نداره کلا چند دقیقه