۱۴۰۰/۳/۲۹، ۱۰:۴۵ صبح
(۱۴۰۰/۳/۲۹، ۰۹:۳۸ صبح)سحر بانی نوشته است: سلام بچه ها
میشه لطفا تاپیک سیسمونی رو فعال کنید؟ من دیروز رفتم خرید واقعا گیج شده بودم
تصمیم داشتم لوازم بهداشتیشو ماستلا بگیرم که خیلی گرون شده بود تازه گفتن گرونترم میشه ۴۰۰خورده ای بود شامپوش فقط کرم سوختگیشو گرفتم واقعا نمیدونم چی جایگزین کنم واسه شامپو و روغن و لوسیون..
سلام عزیزم
بچه ها حتما میان از تجربیاتشون میگن ولی درباره ی برندهای گرون مثل ماستلا، حتما حتما به تاریخ انقضاش توجه کنید... محصولاتش بد نیست اما چون زیاد نمی خرن، خیلیاش نزدیک انقضاشه... به واقع مدتهاست مونده... من خودم کرم پوشک موستلا هم گرفته بودم ولی واقعا فرق خاصی با بقیه ی برندهای خیلی ارزونتر نداشت! حتی اون یکیا راحت تر هم مالیده میشدن روی پوست و پوششون کاملتر بود!! و مهم هم پوشش دادن کامل اون کرم هست که از برخورد مواد زائد با بدن جلوگیری کنه... حالا شاید برای بچه های حساس تر یا دخترها متفاوت باشه... نمی دونم لیانه جان حتما در این موارد اطلاعات بهتر و به روزتری دارن

کلا توی استفاده از مواد مختلف، من از اول همه مدلی زدم که بدنش حساس نشه... از پمپرز تا مای بیبی برای پوشکش استفاده کردم... آهن و مولتی چند مدل مختلف دادم... محصولات داروخانه ای رو با خیال راحت می تونید استفاده کنید... بچه ی سالم و نرمال احتمالا مشکلی با این مساله نخواهد داشت و نظر شخصیم اینه که بهتره بچه به برند خاصی عادت نکنه... چون امروز هست فردا نیست... اصلا شاید بعدا از پس هزینه هاش برنیام... پس عادتش میدم به برندهای مختلف

کرم سوختگی هم پسر من تا حالا یه بار فقط موقع اسهال یکم سوخت (در حد قرمز شدن) و داروخونه یه ماده ای داد باید میزدیم یه یه ربعی می موند و بعد خشک میشد و بعدش هم کرم پوشکش رو میزدیم... اصلا کرم سوختگی نیاز نشد... فقط سریع بعد پی پی باید تعویض شن.... اصلااااا نمونن که نسوزه... ادرار هم حتی الامکان زود زود عوض شه... ولی اونجوری نیست که بگیم اگه نشه خیلی می سوزه... نه... اون روزای اول بچه تا 7-8-10 بار پی پی می کنه و تند تند عوض میشه، هر چی هم بزرگتر میشه بدنش یه روتین پیدا میکنه و همه چیز قابل پیش بینی تر از روزای اول میشه

در کل اگه بچه تون حساس نباشه و بهداشت رو خووووب رعایت کنید احتمالا نیاز به خیلی از محصولات بهداشتی پیدا نمی کنید... حتی پستونک یا شیشه شیر اگه بچه تون قراره شیر خودتون رو بخوره، یه دونه بخرید بعد اگه نیاز شد دوباره میخرید (بخصوص روزای اول دائم توی مسیر دکتر و داروخانه اید و اصلا ازش دور نخواهید موند) چون چیزی نیست که پیدا نشه ولی با گذشت زمان ممکنه کیفیتشون تغییر کنه و اصلا بچه استفاده نکنه!! من خودم اونت خریده بودم و واقعا جز چند هفته ی اول اونم روزی 1 بار، هفته ای یه بار، استفاده ای نشد! حیفه با اینهمه گرونی مثلا نیم میلیون پول شیشه داده بشه بعد استفاده نشه... اگه دوست دارید، این مدل هزینه ها رو برای خود بچه سرمایه کنید

ما توی این دو سال خدا رو شکر حتی سرماخوردگی هم نداشتیم با اینکه میدیدم که خیلی از اطرافیان بچه هاشون اینقدر مریض میشن که واکسن هاشون عقب میفته... و واقعا رمز سلامتی (عفونت ها، سرماخوردگی و آنفولانزا، التهاب ها، اسهال وووو...) رعایت بهداشته... من پسرم 8-9 ماه قبل از کرونا به دنیا اومده بود و من توی سیسمونی کلی ژل ضدعفونی کننده و زیرانداز یکبار مصرف و دستکش های پلاستیکی و لاتکس داشتم... خدایی همه تعجب می کردن و می گفتم بدون شستن کسی بهش دست نزنه مادر همسرم میومد رد میشد و حالت متلک گونه میگفت واااای که نمیشه بهت دست بزنم!!! ولی ما واقعا 1 سال تمام همیشه بیرون می رفتیم و میومدیم دائم درحال ضدعفونی بودیم و همون قبل کرونا هم کسی با دست نشسته بهش دست نزد، کلا نذاشتم کسی بوسش کنه... حتی خودم موقع نفس کشیدن یا بوس کردن حواسم بود که نزدیک دهان و بینیش نباشه با اینکه خیلییییییی حس خوبیه و البته بزرگتر شد خودش همینجور میاد بوس بوس می کنه

خلاصه که خواستم اینجا از اهمیت رعایت بهداشت بگم که چقدر توی کیفیت بچه بزرگ کردنتون تاثیر میذاره و زندگی راحت تر پیش میره چون بالا سر بچه ی مریض بودن اونم بچه ی کوچولو آدم رو پیر می کنه.... خیلی سخته...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم