۱۴۰۱/۱۰/۱۳، ۰۱:۴۹ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۰/۱۳، ۰۱:۵۳ عصر، توسط کتایون خانم ۲.)
ساغر جان من هم خیلی خیلی میترسیدم هرچی هم میومدم اینجا بچه ها میگفتن ساده است و ترس نداره، فکر میکردم دارن ملاحظه میکنن ولی بااااور کن اندازه یه سرم هم واسه من درد نداشت اصلا چیزی نفهمیدم، اتاق عمل هم خیلی جو خوبی داشت همش میگفتن و میخندیدن کلا هم ۲۰ دقیقه شد
رز جان شیر نصف شب رو چیکار کنم؟ یه شیشه دیگه ۱۰ میل اب اماده کنم بعدش بهش بدم خوبه؟
راستی خمیردندون و میخوره که، مسواک خالی فایده نداره؟
(۱۴۰۱/۱۰/۱۳، ۱۱:۳۷ صبح)Rose نوشته است: کتایون جان، از همون اول تولد، کلا بعد از شیر، خوبه با یه دستمال خیس لثه ی بچه رو پاک کنیم که عادت کنه... بعد میشه مسواک انگشتی... دندون که دراومد میشه مسواک کودک و به اندازه ی یه گتدم خمیر دندون... و هر چی بزرگ میشن باید تعداد و مدت شیردهی کم بشه.... نمیذاره و نمیشه هم نداریم... بخصوص شیری که قبل از خواب شبه به شدت آسیب زاست چون مدت زیادی روی دندون بچه می مونه... اولا که باید سعی کنی دخترتو با شیر نخوابونی و روتین ها رو روش اجرا کنی که عادت کنه با روتین خوابش بگیره نه شیر... در وهله ی بعد هم اگر مقاومت کرد، با اقتدار و مهربونی براش توضیح میدی و میشینی روی زمین و پاهات رو باز می کنی و سرشو میذاری لای پاهات یعنی پاهاتون در امتداد همدیگه قرار می گیره و دستاشم با رونهات کنترل می کنی یعنی دستاش زیر پات قرار می گیره و مسواک می زنی.. اگه بتونی یه شعری چیزی هم بخونی ممکنه راحت تر تحمل کنه... ولی توی کارایی که باید انجام بشه، به هیچ وجه کوتاهی نداریم... مثل همین مسواک یا قطره ریختن و دارو خوردن و اینها... شما باید اینقدر مقاومت کنی که بچه یادش بره که می تونه نه بگه... و نه هم بگه، بالاخره در هر صورت شما کارت رو می کنی و کوتاه نمیای... اینو که یاد بگیره، به اقتدار خودتونم کمک میشه...
رز جان شیر نصف شب رو چیکار کنم؟ یه شیشه دیگه ۱۰ میل اب اماده کنم بعدش بهش بدم خوبه؟
راستی خمیردندون و میخوره که، مسواک خالی فایده نداره؟