نونا جانم انشالا که دیگه نباشه تو پوشکش پرنسست
واقعا ندا جانم گل گفتی این طفلیا کامل میومدن خب چی میشد؟
ترگل جانم اره سبزه داخلش من کلا از مولفیکس خوشم نمیاد اما نمیدونم ربطی به جبش کردن داره حساسیت یا نه من مای بیبی میگیرم کلا و راضیم
هم اندازش هم به نظرم نرم و ابری تره
رز عزیزم مرسی بابت توضیحاتت
راستش مادر شوهر بنده خدای من همش از اول میگفت دمر بخوابونیم پسرمو منم انجام میدادم چند بار اما یهو خ ش جان فرمودن نه خطر دور از جون مرگ داره
اون مدت که میخوابوندمش دمر تو اول دو ماهگی خودش گردنشو میچرخوند و کمی میاورد بالا امل منم ترسیدم دیگه نذاشتم
اما الان رو سینه خودم میذارمش وقتی رو مبل نیمه خوتبیده ام میاد با کمک دستاش بالا و خوبه
حتما انجامش میدم بازم ممنون
میس شین جانم مرسی که بهمون توضیح دادی واقعا ممنونیم ازت لطف بزرگی میکنی تجربیاتتو بهمون بگی عزیزم
بچه ها یه سفر حدود ۴-۵ روزه پیش اومده به صورت توفیق اجباری
۵-۶ ساعت با ماشین راهه
توصیه ای٬ تجربه ای که کمک منو پسری کنه دارین بهم بگین؟
اونجا خونه هست و تمیز و خوبه٬ اولین سفرمون با قند عسله و نمیخوام اصلا اذیت بشه
...
راستی یه سوال دیگه
یادتونه گفتم آشنامون کالسکه مکسی کوزی بهم داد
حالا کالسکه هه مدل کویینی اما کریکات یا کریر نداره میخوام بببنم برای سفر باید کریر بخرم که نصب روش؟
چون زیر شش ماه نمیتونه رو کالسکه تنهاش بشینه بچه
کسی داشته این ممدلو؟
واقعا ندا جانم گل گفتی این طفلیا کامل میومدن خب چی میشد؟
ترگل جانم اره سبزه داخلش من کلا از مولفیکس خوشم نمیاد اما نمیدونم ربطی به جبش کردن داره حساسیت یا نه من مای بیبی میگیرم کلا و راضیم
هم اندازش هم به نظرم نرم و ابری تره
رز عزیزم مرسی بابت توضیحاتت
راستش مادر شوهر بنده خدای من همش از اول میگفت دمر بخوابونیم پسرمو منم انجام میدادم چند بار اما یهو خ ش جان فرمودن نه خطر دور از جون مرگ داره
اون مدت که میخوابوندمش دمر تو اول دو ماهگی خودش گردنشو میچرخوند و کمی میاورد بالا امل منم ترسیدم دیگه نذاشتم
اما الان رو سینه خودم میذارمش وقتی رو مبل نیمه خوتبیده ام میاد با کمک دستاش بالا و خوبه
حتما انجامش میدم بازم ممنون
میس شین جانم مرسی که بهمون توضیح دادی واقعا ممنونیم ازت لطف بزرگی میکنی تجربیاتتو بهمون بگی عزیزم
بچه ها یه سفر حدود ۴-۵ روزه پیش اومده به صورت توفیق اجباری
۵-۶ ساعت با ماشین راهه
توصیه ای٬ تجربه ای که کمک منو پسری کنه دارین بهم بگین؟
اونجا خونه هست و تمیز و خوبه٬ اولین سفرمون با قند عسله و نمیخوام اصلا اذیت بشه
...
راستی یه سوال دیگه
یادتونه گفتم آشنامون کالسکه مکسی کوزی بهم داد
حالا کالسکه هه مدل کویینی اما کریکات یا کریر نداره میخوام بببنم برای سفر باید کریر بخرم که نصب روش؟
چون زیر شش ماه نمیتونه رو کالسکه تنهاش بشینه بچه
کسی داشته این ممدلو؟