(۱۴۰۱/۱۰/۱۳، ۰۷:۲۱ عصر)مینو نوشته است: رز
یعنی فکر میکنی اگه شیر خشکی بود مریض می شد؟
با توجه به حجمی که من همیشه می بردمش بیرون آره 100% حتی ما کرونا گرفتیم او نگرفت!!!! از وقتی 3 ماهه شد، درسای باباش شروع شد، حتی بعدتر، توی اوج زمستون باباش که امتحاناش شروع شد، و تقریبا کرونا شروع شده بود ولی رسمی اعلام نمی شد و انکار می کردن، ما بدون ماسک و هیچی همش پیاده بیرون بودیم که باباش بتونه توی خونه درس بخونه... توی برفففف همه می گفتن بچه ی این سنی رو مگه می برن بیرون؟ و سرزنش می کردن ولی هیچی نشد... از همون 3-4 روزگیش من بردم بیرون با یه دونه لباس هیچی نشد... فقط هم پارک و یه پاساژ بود که می تونستیم بریم... جای دیگه نداشتیم...
40 روزگیش رفتیم شمال، هیچی نشد، چند بار شهر بابابزرگش اینا رفتیم، هیچی نشد... البته بهداشتم خیلی رعایت می کردم اما خب از دکترش که برای سفر اجازه می گرفتیم، کپ می کرد!! می گفت فقط مواظب باشید اسهال نشه... ولی یه جوری نیشخند میزد که آره می دونم بر میگردید با بیماری

ولی اصلا پیش نیومد حتی آبریزش پیدا کنه... یعنی آبریزش رو اولین بار از وقتی رفت مهد شروع کرد نزدیک 3 سالگی... البته من کامل کامل شیر خودمو دادم، شاید کلا و سر جمع به اندازه ی یه دونه بسته ی شیرخشک هم نخورده... اولین اسهال واقعی رو 2.5 سالگی تجربه کردیم... واقعا 2 سال راحت بودیم...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم